-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Žvagulis vos tramdė emocijas: prabilo apie ketvirtąjį, nesantuokinį, sūnų

Estrados legenda vadinamo charizmatiškojo žemaičio Žilvino Žvagulio gyvenimas šiuo metu atrodo puikus. Neseniai jis antrą kartą tapo seneliu, jo sūnūs puikiai plėtoja savo verslus, o ir pačiam Žilvinui koncertų netrūksta.
Žilvinas Žvagulis
Žilvinas Žvagulis / LNK nuotr.

Tiesa, šį antradienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Kitu kampu“ Ž.Žvagulis prisipažino, kad jo širdyje vis dar didžiulis sopulys, ilgą laiką laikytas paslaptyje, – ketvirtasis, nesantuokinis, sūnus.

Dainininkas atviras – po pirmosios santuokos su žmona Regvita ir prieš santykius su Irena Starošaite buvo užmezgęs romaną su kita moterimi. Šie santykiai jam padovanojo sūnų.

Paklaustas, ar šiuo metu jis bendrauja su ketvirtuoju sūnumi, Žilvinas neslėpė jausmų.

„Nebendrauju. Ne. Manęs paprašė, kad aš nebendraučiau. Tas žmogus viską žino... Jeigu mano sūnui Vakariui dabar 18, tai jam dabar turėtų būti apie 21-erius“, – pasakojo dainininkas.

Anot Ž.Žvagulio, apie šį gyvenimo išbandymą jam iki pat šiol kalbėti yra labai sunku. Net praėjus daugeliui metų, skausmas niekur nedingo.

Dainininkas LNK laidoje prisipažino, kad dėl ketvirtojo sūnaus yra išliejęs ne vieną ašarą.

„Aš naktimis bliaudavau. Rimtai. Aš daugiausia ašarų išverkęs esu tada, kai man neleido su juo bendrauti. Aš suprantu, kad aš toje situacijoje buvau taip pat kaltas. Aš buvau viso to vertas“, – sunkiai emocijas tramdė Ž.Žvagulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius