-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvino Grigaičio šeimą ištiko nelaimė – mirė verslininko mama

Šeštadienį Anapilin iškeliavo verslininko Žilvino Grigaičio mama. 70 metų sulaukusią Mildą Grigaitienę ištiko infarktas.
Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis / TV3 nuotr.

Pasklidus šiai liūdnai žiniai Ž.Grigaitis sulaukė draugų ir artimųjų užuojautos. „Pareiškiau Žilvinui užuojautą ir tiek. Skaudus momentas, kurį jis turi išgyventi“, – portalui Žmonės.lt pasakojo artima verslininko bičiulė Eglė Jackaitė.

Susisiekti su verslininku portalui Žmonės.lt nepavyko. Viešumoje dažnai matomas Ž.Grigaitis apie savo tėvus niekada nebuvo linkęs atvirauti. Žinoma, kad Žilvino tėvai gyvena Kaune, su jais Ž.Grigaitis sutiko praėjusių metų Kūčias ir Kalėdas, nes tėvas buvo patyręs trečią insultą.

Duodamas interviu LNK televizijos laidai „Karamelinės naujienos“ Ž.Grigaitis yra prisipažinęs, kad jei ne mamos paskatos, kažin ar būtų taip greitai susituokęs su Elle Martin.

Ž.Grigaičio žmona praėjusią savaitę išskrido į Australiją, tačiau sužinojusi apie vyrą ištikusią nelaimę, Elle planuoja sugrįžti į Lietuvą ir būti šalia vyro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius