Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Žinomi tėčiai susirungė vandens batutų parke

Žinomi Lietuvos tėčiai trečiadienį netoli sostinės susirungė neįprastose, užsienyje ypač populiariose varžybose. Birželio pradžioje minėtą Tėčio dieną žinomi vyrai dar kartą atšventė pripučiamų vandens batutų parke, kur susirungė dėl greičiausio tėčio titulo. Palaikyti dalyvių susirinko patys brangiausi sirgaliai – mylimosios ir vaikai.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Renginio organizatorių nuotr.

Varžybų dalyviai – Deividas Česnauskis, Viktoras Diawara, Vilius Alesius, Paulius Skučas ir Juozas Liesis – turėjo kuo greičiau įveikti pripučiamame parke „Water Inn“ įrengtas įvairias kliūtis: buomus, lynus šuoliams į vandenį, batutus, čiuožyklas, pripučiamus kamuolius, plaukiojančias salas ir kt.

Po įtemptų ir smagių varžybų greičiausio ir ištvermingiausio tėčio titulu džiaugėsi greičiausiai trasą įveikęs D.Česnauskis. Vos 4 minutes trasoje užtrukęs futbolininkas prisipažino, kad prieš varžybas tikrai nesitikėjo, kad tai tokia smagi, bet tuo pačiu ir nelengva pramoga.

Renginio organizatorių nuotr./Deividas Česnauskis
Renginio organizatorių nuotr./Deividas Česnauskis
Renginio organizatorių nuotr./Paulius Skučas
Renginio organizatorių nuotr./Paulius Skučas

„Vandens batutų parke teko būti pirmą kartą, tad nežinojau, ko tikėtis. Visgi paaiškėjo, kad sunkiausia yra ne kliūtys, o bandymas įkritus į vandenį vėl užlipti ant batuto ir tęsti varžybas. Iš šono viskas atrodo kur kas lengviau, bet galiu pasakyti, kad čia tikrai yra ką veikti“, – po varžybų sakė D.Česnauskis.

Anksčiau per televiziją rodytą japonišką šou „Takeši pilis“ ir šiuo metu populiarų JAV šou „Wipe out“ primenanti pramoga gerų emocijų suteikė visiems dalyviams. Po varžybų kai kurie jų pakartotinai trasą skubėjo įveikti jau kartu su vaikais.

Pasak vieno iš vandens batutų parko įkūrėjų Algirdo Daniaus, tai dar gana nauja pramoga Lietuvoje – pirmasis toks parkas buvo įkurtas tik praėjusiais metais – bet sulaukia vis daugiau aktyvių pramogų mėgėjų dėmesio.

Renginio organizatorių nuotr./Juozas Liesis
Renginio organizatorių nuotr./Juozas Liesis

„Šios pramogos populiarumą visų pirma lemia tai, kad batutai yra smagi ir azartiška pramoga, bet tuo pačiu ir labai universali. Pramogauti batutų parke gali visi šeimos nariai. Taip pat ši pramoga idealiai tinka mūsų šaliai, nes pramogauti galima bet kokiu oru. Varžymasis batutų parke per lietų gali būti dar smagesnis iššūkis nei šviečiant saulei“, – pasakoja A.Danius.

Batutų parko įkūrėjai, trys vandens sporto entuziastai, važinėdami po pasaulį pamatė šią pramogą, susižavėjo ir pernai nusprendė pirmieji tokį parką atidaryti Lietuvoje.

Daugiau renginio akimirkų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius