-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomos mamos su vaikais siunčia sveikinimus savo brangiausioms: žiūrėkite vaizdo įrašą

Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, Erika Vitulskienė ir Renata Norvilė – trys mamos, iš kurių įkvėpimo semiasi ne viena Lietuvos moteris. Jos visos sudalyvavo specialiame Motinos dienai skirtame 15min vaizdo projekte, kuriame prisiminė gražiausias akimirkas su savo mamomis, atskleidė geriausias jų savybes. O žinomų mamų mažieji ir mažiausios savo meilę išreiškė dainomis ir atvirais prisipažinimais. Visa tai – žemiau esančiame vaizdo įraše.
Renata Norvilė su dukra Vanesa, Indrė Morkūniėnė su dukra Marija Barbora ir Erika Vitulskienė su sūnumis Ajumi ir Herkumi
Renata Norvilė su dukra Vanesa, Indrė Kavaliauskaitė-Morkūniėnė su dukra Marija Barbora ir Erika Vitulskienė su sūnumis Ajumi ir Herkumi / 15min nuotr.

„Man mano mama yra kertinis akmuo, ikona visomis prasmėmis. Tikiuosi, kad bent kiek būsiu panaši į savo mamą. Labai žaviuosi mamos stiprumu, nuoširdumu ir beribe meile“, – 15min projekte, skirtame Motinos dienai kalbėjo I.Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

„Mama yra geriausia mano pokalbių draugė, ji labai supratinga. Šios savybės turbūt tinka visoms motinoms. Ji yra mano geriausia draugė“, – teigė E.Vitulskienė.

„Ji niekada nemeluoja, ji beprotiškai myli savo vaikus, anūkus ir visus žmones. Svetimam žmogui savo vaikų nepatikėčiau – tik savo mamai“, – sakė R.Norvilė.

Indrės Kavaliauskaitės-Morkūnienės, Erikos Vitulskienės ir Renatos Norvilės pasakojimai apie mamas bei jų vaikų linkėjimai – vaizdo įraše:

VIDEO: Žinomos mamos su vaikais siunčia sveikinimus savo brangiausioms

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius