Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Žinomos moterys domėjosi kalėdinėmis grožio ir mados naujienomis

Artėjant šventinimam laikotarpiui, tarptautinė viešųjų ryšių agentūra trečiadienio vakarą sukvietė grožio, mados ir pramogų pasaulio atstoves susipažinti su kalėdinėmis naujienomis ir sezono tendencijomis. Renginio viešnioms buvo pristatyti tiek rinkoje neseniai pasirodę, tiek gerai žinomi mados ir grožio prekės ženklai.
 Indrė Kavaliauskaitė, Aistė Kabašinskaitė, Gelminė Glemžaitė,  Anžela Adamovič, Milita Daikerytė
Indrė Kavaliauskaitė, Aistė Kabašinskaitė, Gelminė Glemžaitė, Anžela Adamovič, Milita Daikerytė / Tautvydo Stuko nuotr.

„Pandemija neišvengiamai padarė įtakos vartotojų elgsenai – sulėtino tempą, nemažai žmonių renkasi dirbti iš namų, todėl atsiranda daugiau laiko. Kalbant apie grožio segmentą, matome išaugusį susidomėjimą odos priežiūros priemonėmis – odą puoselėjančiomis kaukėmis, ampulėmis, serumais, daugiau žingsnių įtraukiama į kasdienę odos priežiūros rutiną. Lygiagrečiai, poreikis makiažo priemonėms mažėja, vyrauja natūralesnis įvaizdis.

Madoje vis dar populiari ‘athleisurewear’ tendencija, kuomet kasdieniam nešiojimui renkamasi patogūs, judesių nevaržantys drabužiai, pavyzdžiui, jogos. Klasikiniai siluetai vis dažniau pritaikomi laisvalaikio drabužiams, pavyzdžiui, kelnės aukštu liemeniu iš jersey medžiagos.

Patogumas išlieka vienu iš pagrindinių kriterijų renkantis avalynę, prie kostiumų ir net klasikinių derinių drąsiai derinant sportinius batelius. Nyksta riba tarp miego ir laisvalaikio drabužių.

Tautvydo Stuko nuotr. /Indrė Kavaliauskaitė su vaikais
Tautvydo Stuko nuotr. /Indrė Kavaliauskaitė su vaikais

Miego rūbai tarpusavy derinami su išeiginiais, tokiu būdu sukuriant naujus derinius – nėriniuoti atlasiniai šortukai ar naktiniai kartu su stambių siūlų megztiniais arba šilkinė pižama ir aukštakulniai“, – rinkos tendencijas komentavo mados ir grožio komunikacijų agentūros „Polhem PR Lithuania“ vadovė Ugnė Petrauskaitė.

Kaip rašoma pranešime spaudai, naujienomis domėjosi pramogų ir televizijos veidai Indrė Kavaliauskaitė, Aistė Kabašinskaitė, Gelminė Glemžaitė, Kristina Kulbušauskaitė, Anžela Adamovič Gečienė, vizažistės Milita Daikerytė ir Neringa Čukinienė, Justina Gafarovaitė, stilistė Irina Sinė, nuomonės formuotojos, žurnalų moterims atstovai ir kiti mada besidomintys svečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius