-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomos moterys pademonstravo savo išmonę: pačios išradingai dekoravo liemenėles

Šį trečiadienį vyko socialinės kampanijos „Love your body“ (liet. „Mylėk savo kūną“) renginys-kūrybinės dirbtuvės. Jame dalyvavo ir žinomos Lietuvos moterys, kurios dekoravo liemenėles, atskleisdamos savo kūrybinį potencialą ir perteikdamos meilę savo kūnui. Moterys diskutavo apie meilės sau svarbą, o pasibaigus dirbtuvėms pristatė dekoruotas liemenėles.
Dalia Belickaitė, renginio akimirka, Ineta Stasiulytė
Dalia Belickaitė, renginio akimirka, Ineta Stasiulytė / 15min nuotr.

Renginyje dalyvavusios žinomos Lietuvos moterys, socialinės kampanijos ambasadorės, pabrėžė, kad labai svarbu mylėti save, palaikyti kitas moteris, drąsiai priimti iššūkius.

O juos trečiadienį priėmė aktorė Ineta Stasiulytė, vestuvių planuotoja Laura Vagonė, Agnės Jagelavičiūtės prekės ženklo vystytoja, tinklaraštininkė ir influencerė Beatričė Paškevičiūtė, sportininkė ir „Žalgiris TV“ laidos vedėja Dalia Belickaitė bei grožio ir stiliaus tinklaraštininkė Greta Bitinaitė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Renginio akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Renginio akimirka

Kūrybines dirbtuves vedusiai VDA dėstytojai, mados redaktorei Justei Kubilinskaitei paklausus, ką renginio dalyvėms reiškia meilė sau ir savo kūnui bei kokią įtaką tam turi apatinis trikotažas, moterys suskubo dalintis mintimis.

„Istoriškai apatinis trikotažas, toks, koks yra dabar, kažkada buvo sukurtas suvaržyti moterį: korsetai, metaliniai lankeliai, suveržimai, pakėlimai, tačiau dėl visų šiuolaikinių technologijų dabar net ir kūną formuojantys apatiniai gali būti patogūs, nejaučiami. Man meilė savo kūnui asocijuojasi su laisve būti savimi. Apatiniai turi būti patogūs. Tai – didžiausias mano prioritetas“, – mintimis dalijosi L.Vagonė.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Aktorė I.Stasiulytė kreipėsi į renginį stebinčias žiūroves: „Pabandykite pagalvoti, jei šią akimirką nukristų visi viršutiniai jūsų drabužiai ir liktumėte tik su apatiniais prieš minią žmonių, ar jaustumėtės komfortiškai? Apatinis trikotažas – arčiausiai mūsų kūno esantys drabužiai, kurie turi įtakos mūsų vidinei būsenai, todėl norėčiau palinkėti rengtis taip, kad pačios jaustumėtės laisvai.“

Savo rankomis dekoruotas liemenėles pristatydamos moterys perteikė savo stilių, nuotaiką, įdėjo elementų, atspindinčių jų asmenybę. I.Stasiulytės liemenėlę papuošė drugeliai, kurie, pasak jos, turi plazdėti širdyje, L.Vagonė perteikė siurrealistinį apatinio trikotažo stilių.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Renginio akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Renginio akimirka

G.Bitinaitė rožiniais motyvais sukūrė liemenėlę moterims, kurioms retkarčiais viduje norisi pasijusti moteriškoms ir trapioms. B.Paškevičiūtė išreiškė savo meilę burbuliukams, o D.Belickaitės liemenėlė pasipuošė visą gyvenimą merginą lydinčiu 13 numeriu, su kuriuo tenka žaisti sportinėse varžybose.

Pasibaigus kūrybinėms dirbtuvėms buvo prapjautas gimtadienio tortas, dalyvės ir svečiai vaišinosi desertais, šildėsi kava ir diskutavo apie moteriškumo laisvę ir meilę kūnui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius