Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Žinomos moterys užvaldė podiumą: pasipuošė elegantiškomis vestuvių suknelėmis

Trečią kartą įvyko vestuvinės mados šou „Išteku.lt Wedding Fashion Show“, kurio metu 14 Lietuvos dizainerių ir užsienio mados ženklų atstovų parodė 2020 metų vestuvinių ir vakarinių suknelių kolekcijas. Tiesa, šįkart tarp pasirinktų modelių buvo ir visiems gerai žinomų moterų.
Tatjana lavrinovič, Vaida Skaisgirė, Eglė Andreikaitė
Tatjana Lavrinovič, Vaida Skaisgirė, Eglė Andreikaitė / 15min nuotr.

Prabangiu vestuvinės mados šou podiumu tarp modelių žingsniavo Tatjana Lavrinovič, Vaida Skaisgirė, Eglė Adreikaitė, Viktorija Siegel ir Gretė Brokienė.

Žinomų moterų pasirodymo akimirkos – galerijoje:

Prieš prasidedant renginiui Misis Lietuva G.Brokienė neslėpė jaudulio – podiumu ji žengia pirmą kartą. Vis dėlto, kaip pati sakė, kadangi jaunystėje šoko, vaikščioti su aukštakulniais jai nėra bėda, tad bent jau dėl šio iššūkio sau galvos ji nesukanti.

Tiesa, prie tokio dėmesio ir pasivaikščiojimų scenoje žinomai moteriai teks priprasti – lapkričio pabaigoje ji išvyksta į Kinijoje vykstantį grožio konkursą.

„Tad šis vakaras yra puiki repeticija“, – kalbėdama su 15min nusijuokė Gretė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Paulos Poderytės 2020 m. kolekcija
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Paulos Poderytės 2020 m. kolekcija

Ir nors šį vakarą tarp jos palaikyti atėjusių žmonių sutuoktinio, režisieriaus Aleksandro Broko nebuvo, mat šis šiuo metu svečiuojasi Šveicarijoje, moteris džiaugėsi dideliu palaikymu. Kaip pati sako, jei ne vyras, ji vargiai ruoštųsi ir kelionei į kitą pasaulio pusę, nesiryžtų ir šiai avantiūrai.

Tiesa, priimti sprendimą tapti kolekcijos modeliu nebuvo sunku. Ji dizainerę Paulą Poderytę asmeniškai pažįsta nuo jaunystės.

V.Siegel podiumu žengė su pusantrų metų dukra Nicole

Socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel parengė išskirtinį pasirodymą - ji podiumu žengė kartu su savo dukrele Nicole. Abi vilkėjo vienodas sukneles. Tai pirmas kartas, kai mergaitė išbandė save modelio vaidmenyje.

V.Siegel juokėsi, kad repetuojant Nicolei sekėsi sunkiau, tačiau galutinis rezultatas nustebino visos. Mergaitė, laikydama mamos ranką, drąsiai žengė podiumu. Jos neišgąsdino nei šviesos, nei skambančios ovacijos, nei smalsūs žvilgsniai.

Viktorijos Siegel ir jos dukros Nicolės pasirodymas ant podiumo – galerijoje:

„Kai Viktorija man pasiūlė pasirodyti ant podiumo kartu su dukra, buvo įvairiausių minčių. Pagalvojau, gal ji nenorės, neis... Tačiau pavyko susitarti – papirkau jos mėgstamu užkandžiu. Podiumu Nicole žengė rankoje nešdamasi duonos lazdeles“, – šypsojosi V.Siegel. Ją palaikė ir mylimasis, verslininkas Danielius Bunkus, po pasirodymo padovanojęs jai gėlių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius