-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomų nuotakų vestuvinės suknelės – fotoeksperimente „Ta pati suknelė, kita panelė“

Į fotoeksperimentą „Ta pati suknelė, kita panelė“ pakviestos trys merginos Erika Martinonė, Grėtė Bagdonaitė ir Giedrė Dalikė turėjo progą pasipuošti trijų garsių nuotakų – Eglės Daugėlaitės, Sandros Šernės ir Liucinos Rimgailės – vestuvinėmis suknelėmis ir pamatyti save nauju amplua.
Eglė Daugėlaitė ir Erika Martinonė su jos vestuvine suknele
Eglė Daugėlaitė ir Erika Martinonė su jos vestuvine suknele / Asmeninio albumo ir „Alina Paurazė photography“ nuotr.

„Pop up“ butiko „Nuotakos spinta“ organizatoriai surengė eksperimentą „Ta pati suknelė, kita panelė“. Alinos Paurazės fotosesijoje buvo siekiama atskleisti, kaip viena suknelė gali sukurti visiškai skirtingus įvaizdžius.

„Šį eksperimentą paskatino vedybų planuotojos Lauros Vagonės atsiųsta nuotrauka, kurioje nuotaka vilki 2016 m. „Nuotakos spintoje“ pirkta suknele. Negalėjome atpažinti nei šios suknelės, nei merginos, kuriai ji priklausė, todėl rausėmės archyvuose, kol radome pirmąją suknelės savininkę ir palyginome senąjį ir naująjį įvaizdį. Jie kardinaliai skyrėsi! Todėl norėjome parodyti, kaip panelė gali keisti suknelę“, – fotosesijos detalėmis dalijosi „Pop up“ butiko „Nuotakos spinta“ organizatorės Simona Krasauskienė ir Armina Staniulienė.

Eglės Daugėlaitės vestuvių suknelė Erikai Martinonei tiko idealiai

Per savo vestuves Eglė Daugėlaitė vilkėjo Airidos Skrickienės kurta suknele, pasirinktas klasikinio stiliaus makiažas ir šukuosena, taip siekiant ceremonijai ir vakarėliui sukurti tvarkingą ir neiššaukiantį įvaizdį. Tai E.Daugėlaitei idealiai tiko ir mergina atrodė fantastiškai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Eglė Daugėlaitė parduoda savo vestuvinę suknelę: „Nusprendžiau suteikti jai antrą gyvenimą“

Fotoeksperimento metu šiai suknelei buvo ieškoma kitokio tipo moters – tokios, kuri savo šventei jos tikrai nesirinktų. Pasiūlytas įvaizdis patiko Erikai Martinonei ir ji pamatė save visai kitokiu amplua. „Kadangi per savo vestuves vilkėjau kelnių kostiumą, tikra vestuvinė suknelė man sukėlė ypatingus jausmus. E.Daugėlaitės suknelė nepaprastai patogi, elegantiška, kukliai romantiška. Vilkėdama ja jaučiausi be galo grakšti“, – sakė fotosesijos dalyvė E.Martinonė.

Asmeninio albumo ir „Alina Paurazė photography“ nuotr./Eglė Daugėlaitė ir Erika Martinonė su jos vestuvine suknele
Asmeninio albumo ir „Alina Paurazė photography“ nuotr./Eglė Daugėlaitė ir Erika Martinonė su jos vestuvine suknele

Sandros Šernės „Pronovias“ suknele vilkėjo Grėtė Bagdonaitė

Sandros Šernės suknelę kūrė „Pronovias“ mados namai, kurią garsi moteris pirko 2012 m. Ji savo seksualumą ir laisvumą pabrėžiančia suknele pasipuošė po vidurnakčio – trankiame vestuvių vakarėlyje antroji suknelė pakeitė puošnią, pūstą nuotakos suknelę.

Fotosesijos metu tapusi naująja suknelės šeimininke Grėtė Bagdonaitė pasakojo, kad su S.Šernės suknele ji jautėsi tiesiog puikiai. „Ši suknelė nuostabi, labai patiko puošnumo pridėjusios priderintos sidabrinės detalės ir sijono praskiepas, kuris subtiliai suteikė suknelei seksualumo. Šukuosena ir makiažas buvo lengvas, ne per ryškus, tinkantis nuotakai, o karūną primenantis plaukų aksesuaras leido pasijusti tikra princese“, − įspūdžiais dalijosi fotosesijos dalyvė G.Bagdonaitė.

„Alina Paurazė photography“ nuotr./Fotoeksperimentas „Ta pati suknelė, kita panelė“
„Alina Paurazė photography“ nuotr./Fotoeksperimentas „Ta pati suknelė, kita panelė“

Liucinos Rimgailės suknelė idealiai tiko Giedrei Dalikei

Liucinai Rimgailei vestuvinę suknelę kūrė Aina Zinčiukaitė. Kaip pasakojo moteris, ji norėjo laisvos, besiplaikstančios ir judesių nevaržančios suknelės, tinkančios karštai vasaros dienai. Per vestuves L.Rimgailei buvo sukurtas romantiškas įvaizdis, todėl fotosesijos metu naujai suknelės šeimininkei, Giedrei Dalikei, buvo sukurtas naujas – femme fatale – įvaizdis.

Pati eksperimento dalyvė pasakojo, kad matavimuisi sulaukusi suknelės, ji pajuto tarsi tai būtų šokėjos suknelė, pilna besąlygiškos meilės ir geros energijos. „Jaučiausi ypač gerai, bet gal dėl to, kad niekada ryškiai nesidažau – vien tai man nauja. Labai įdomus buvo mano pačios amplua“, – fotosesijos jausmais dalijosi G. Dalikė.

Asmeninio albumo ir „Alina Paurazė photography“ nuotr./Liucina Rimgailė ir Giedrė Dalikė su jos vestuvine suknele
Asmeninio albumo ir „Alina Paurazė photography“ nuotr./Liucina Rimgailė ir Giedrė Dalikė su jos vestuvine suknele

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius