Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomus žmones į Klaipėdą sukvietė jūrinis vakarėlis ant Danės upės

Pasidabinę jūriškais akcentais penktadienio vakarą Klaipėdoje į vakarėlį ant vandens sugužėjo kviestiniai svečiai. Kruizine tematika pradėti vasaros sezoną pakvietė Danės upėje stovintis laivas-restoranas „Das Boot“. Į šventę atvyko daugybė žinomų veidų.
Daina ir Antanas Bosai su dukra, Arnas Mazėtis ir Rasa Arlauskienė, Aurelija Tamulytė ir Mantas Petruškevičius, Irena Marozienė
Daina ir Antanas Bosai su dukra, Arnas Mazėtis ir Rasa Arlauskienė, Aurelija Tamulytė ir Mantas Petruškevičius, Irena Marozienė

„Į džiazus nespėsim, o šeštadienį krepšinis Kaune“, – šyptelėjo Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, į renginį atkeliavęs su drauge Loreta Stonkiene. Šalia Danės upės stovėjęs V.Matijošaičio raudonas „Ferrari“ traukte traukė smalsuolių žvilgsnius.

Laivas „Das Boot“, kuriame surengtas vakarėlis, priklauso įmonei, kurios daliniu savininku yra V.Matijošaitis.

„Čia mūsų restoranų grupei priklausanti viena iš kavinių. Laivas pagamintas Klaipėdoje ir uostamiestį pagyvino, visiems jis patinka. „Meridianas“ tikras laivas, o čia restoraninis laivas, jei į Prancūziją pažiūrėsi, Senoje pilna plaukiojančių ir stovinčių laivų. Tai ne mano idėja, o Gedimino Balnio, su kuriuo esame restoranų grupės bendraturčiai. Vienas visų idėjų nesugalvosi, aš jaunimui dirbti netrukdau“, – pasakojo V.Matijošaitis.

Į renginį kartu su šeima atvyko ir jo vyriausias sūnus, „Vičiūnų grupei“ vadovaujantis Šarūnas Matijošaitis.

Į jūrišką šventę su žmona užsuko ir uosto kompanijos „Bega“ bei laivo „Meridianas“ savininkas Aloyzas Kuzmarskis su žmona. „Laivų Klaipėdoje per daug nebūna“, – švente laive pasidžiaugė A.Kuzmarskis.

Pasveikinti vakaro svečių atvyko džiazo festivalyje šiuo metu paskendusios Klaipėdos meras V.Grubliauskas, juokavęs, jog renginio datą specialiai priderino prie šio jūrinio vakaro.

Tomo Pikturnos nuotr./Aloyzas Kuzmarskis su žmona (pora centre) ir Visvaldas Matijošaitis su Loreta Stonkiene
Tomo Pikturnos nuotr./Aloyzas Kuzmarskis su žmona (pora centre) ir Visvaldas Matijošaitis su Loreta Stonkiene
Tomo Pikturnos nuotr./ Balerina Beata Molytė su vyru Renaldu Kulikausku
Tomo Pikturnos nuotr./ Balerina Beata Molytė su vyru Renaldu Kulikausku

Vakaro floristiniais sprendimais pasirūpino Mantas Petruškevičius ir pats dalyvavęs vakarėlyje. Laivas buvo padabintas baltų gubojų žiedais.

Pasipuošę vakaro temą atspindinčiais aksesuarais į šventę atvyko baleto šokėja Beata Molytė kartu su sutuoktiniu, šokių teatro „Padi Dapi Fish“ įkūrėja Agnija Šeiko, aktorė Aurelija Tamulytė, verslininkai Daina ir Antanas Bosai, Rasa Arlauskienė su šeima, Natalija Martinavičienė su vaikais, sostinės restorano „Amatininkai“ savininkė Irena Marozienė ir daugelis kitų.

Į jūrišką vakarą sukviesta apie šimtas svečių – restorano partnerių, bičiulių, kurie atvyko ir iš sostinės bei Kauno.

Vakaro akimirkos – fotogalerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius