-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiūrovai kviečiami rinkti „Mis publiką“

Artėjant konkurso „Mis Lietuva 2009“ didžiajam finalui, kuris vyks spalio 11 dieną, žiūrovai kviečiami išrinkti „Mis publiką“.
Projekto „Iššūkis – mis Lietuva“ dalyvės
Projekto „Iššūkis – mis Lietuva“ dalyvės / Vlado Ščiavinsko nuotr.

Geriau pažinti ir rinkti labiausiai patinkančią merginą galite „Iššūkis – mis Lietuva“ dalyvių tinklaraštyje.

„Lietuvos ryto“ televizijoje birželį startavusiame projekte „Iššūkis – mis Lietuva“ save jau išbandė 20 gražuolių. Merginos jėgas išmėgino pristatydamos orų prognozę, buvo provokuojamos apsinuoginti per fotosesiją, mokėsi etiketo restorane, taisyklingai kalbėti, improvizacijos subtilybių bei makiažo paslapčių, rinko paramą globos namų auklėtiniams. Visada pasitempusioms gražuolėms teko nerti net į purvą, kai kariniame poligone buvo tikrinama jų fizinė ištvermė ir psichologinis pasiruošimas. Šie ir daugybė kitų išbandymų atskleidė kiekvienos dalyvės ne tik išorinį grožį, bet ir asmenines savybes: jų talentus, norą mokytis bei gebėjimą tinkamai pateikti save.

„Mis Lietuvą“ finale rinks autoritetinga komisija, tačiau „Mis publika“ – išskirtinis titulas. Juk jis reiškia visų žiūrovų pripažinimą. Realybės šou metu merginos turėjo galimybę atsiskleisti visokeriopai – tiek atlikdamos užduotis, tiek balsuodamos prieš konkurentes. Žiūrovams lieka tik įvertinti“, – sako projekto „Iššūkis – mis Lietuva“ prodiuserė Edita Katauskienė.

Pasak E.Katauskienės, balsuoti galima ir už konkurenčių pašalintas merginas, nes iki pat finalo žiūrovai galės į konkursą grąžinti bet kurią dalyvę. Taip pat netrukus į realybės šou įžengs visateisės finalininkės – „Mis Šiaulių kraštas“ bei „Mis laikinoji sostinė“.

Daugiausia žiūrovų simpatijų pelniusi mergina bus paskelbta ir apdovanota per konkurso „Mis Lietuva 2009“ finalą. Finalą „Lietuvos ryto“ televizija transliuos tiesiogiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius