Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvagulių austrių baro gimtadienio nepraleido ir žinomi žmonės

Sostinės širdyje įsikūrę šampano ir austrių namai „Épernay“ ketvirtadienio vakarą svečius pakvietė į vienerių metų gimtadienį. Restoranas savo svečiams paruošė kelionę po kulinarijos pasaulį.
Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė, Asta Valentaitė
Rytis Žvagulis ir Laura Navikaitė, Asta Valentaitė / Karolinos Mežanec nuotr.

Visiems susirinkusiems buvo pristatytas ir naujasis virtuvės šefas Šarūnas Lietuvininkas, kuris paruošė daugybę gardžių prancūziškų patiekalų: anties kepenėlių, „Terrine“, „Sesame Tuna“, jautieną burgundiškai, jūros šukutes šampano padaže. Desertui šefas pateikė paties pagamintus „Épernay“ ledus su anakardžio riešutais.

Svečiai, tarp kurių buvo galima išvysti ir ne vieną puikiai pažįstamą veidą, galėjo pasijusti tarsi būtų tikroje Prancūzijoje – šventinę nuotaiką palaikė gyvai atliekamos prancūziškos dainos, o jauki žvakių šviesa leido maloniai pasimėgauti patiekiamu maistu.

Šventės kulminacija tapo virtuvės šefo staigmena – vietoj šventinio torto jis įnešė didžiulį šokolado fondiu su spalvingai atrodančiu vaisių asorti.

Daugiau gimtadienio akimirkų – nuotraukų galerijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius