-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių vartus“ paliko naujokai – Boni ir Klaidas

Šį šeštadienį „Žvaigždžių vartų“ scenoje Kėdainiuose vyko išradingas antrininkų vakaras – galima buvo išvysti tiek Lietuvos, tiek užsienio įžymybes.
Vytautas Blinstrubas
Vytautas Blinstrubas / TV3 nuotr.

Koncertą pradėjęs Paulius įkūnijo garsų Lietuvos krepšininką Robertą Javtoką ir atliko Bavarijos dainą „Dabar arba niekada“. Buvo galima išvysti Boni ir Klaidą, Violetą Riaubiškytę, Elvy Presley, Merilyn Monroe, krikštatėvį Don Corleone, grupę „Baccara“.

Vieną iš įdomesnių pasirodymų surengė Laura, kuri virto Eurovizijos laimėtoja Ruslana ir atliko jos dainą „Wild Dances“. Laura savo ilgais kaip Ruslanos plaukais plaikstėsi scenoje ir bandė atspindėti Ruslanos energiją. Šiuo atveju buvo bandomas atkartoti netgi ukrainietės šokis atliktas Eurovizijos konkurse.

Airis, šį vakarą įkūnijęs Rytį Ciciną, buvo pasipuošęs kailine apykakle ir buvo apsuptas šokėjų, kurios priminė su Cicinu šokančias „Rokados“ šokėjas.

Romantiškasis Vytautas įkūnijo Leonardo DiCaprio. Balti marškiniai, odinės kelnės, šviesūs plaukai padėjo įsijausti į Leonardo DiCaprio vaidmenį „Titanike“.

Šio vakaro svečiai, kurie ir išrinko tris dalyvius, kovojusius dėl išlikimo, buvo Mindaugas Bendžius, Andrius Rimiškis ir Marijonas Mikutavičius. Trys žmonės, kurie buvo atiduoti publikos teismui, buvo Darius ir Violeta, Vytautas, Laura.

Daugiausiai žiūrovų balsų surinko Vytautas – 47 proc. Ramiai scenos apačioje stovintys dalyviai, atiduodami simpatijas, nusprendė, jog toliau projekte lieka Laura, o projektą palieka – Darius ir Violeta, šį vakarą įkūniję Boni ir Klaidą. Pastariesiems iškritus, į projektą įžengė gruzinas Erosas, šį vakarą atlikęs Eros Ramazzotti dainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius