-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvirblienės kolekcijos pristatyme – aistringas „Teleloto“ vedėjos flirtas (nuotraukos)

Vilniaus senamiestyje, Indros Marcinkevičienės galerijoje „Interjerai be saiko“, ketvirtadienio vakarą šurmuliavo gausiai susirinkę svečiai. Natūralaus dydžio juodo plastmasinio arklio fone dizainerė Aušra Žvirblienė Haglund pristatė naują savo suknelių, paltų, rankinių ir batų kolekciją „Ledinė elegancija“.
Dizainerės Aušros Žvirblienės Haglund kūrinius rudeniui ir žiemai sutiko jos gerbėjai.
Dizainerės Aušros Žvirblienės Haglund kūrinius rudeniui ir žiemai sutiko jos gerbėjai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kūrėja apgailestavo, kad dėl staiga prasidėjusios žiemos iš Druskininkų negalėjo sugrįžti jos šeima ir palaikyti ją per šventinį vakarą. Tačiau krentančios snaigės puikiai derėjo prie metalu puoštų batų ir rankinių bei jaukių paltų.

Išlaikydama savo kūrybos tradiciją, dizainerė liko ištikima savo kūrinių funkcionalumui: batus galima avėti kaip dvi skirtingas poras – su metalo puošybos elementais nusagstytu dirželiu arba be jo. Kolekcijos pavadinimą atspindėjo ne tik metalas, bet ir pasirinkta drabužių bei aksesuarų tamsesnių spalvų gama. Moterims A.Žvirblienė Haglund siūlo įvairių atspalvių plačias sukneles, kurios vilioja savo patogumu. O greta didelių, ryškių rankinių šįkart kūrėja pasiūlė ir mažesnių, puoštų metalu ar kailio uodegėle.

Rudens ir žiemos drabužius bei pirmą kartą pristatytus batus susirinkusiems demonstravo ne profesionalios manekenės, bet paprastos – ne mažiau gražios – merginos. Viena jų išsiskyrė ypatingai viliojančiu elgesiu: ji priėjusi kalbino žiūrovus, siuntė oro bučinius fotografams, emocingai glostė plastmasinį arklį ir kitaip mėgavosi jai teikiamu dėmesiu.

Akylesni vakaro svečiai turėjo atpažinti, kad ši mergina – iš televizijos serialų, tokių kaip „Nekviesta meilė“, pažįstama aktorė Jurgita Ragutskaitė. Šiuo metu mergina kartu su Jonu Radzevičiumi veda televizijos loteriją „Teleloto“.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Dizainerės Auaros Žvirblienės Haglund kūrinius rudeniui ir žiemai sutiko jos gerbėjai.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Dizainerės Aušros Žvirblienės Haglund kūrinius rudeniui ir žiemai sutiko jos gerbėjai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius