Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Zvonkų kaltinanti Gintarė medžiojo dainininką visą mėnesį

Toliau verda aistros aplink vadinamąjį Deivydo Zvonkaus ir šviesiaplaukės Gintarės skandalą.
Natalija ir Deivydas Zvonkai
N.Zvonkė ir D.Zvonkus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

TV laidoje „Nuo...iki...“ paaiškėjo naujų faktų. Pasirodo, Zvonkų išprievartavimu kaltinanti Gintarė iki šiol buvo „žvaigždžių medžiotoja“.

Prieš gerą mėnesį ši 25 metų šviesiaplaukė gražuolė (žurnalistas sakė, kad ji tikrai gerai atrodo) susirado žurnalo „Panelė“ žurnalistą Augustą Balsį (prezidentės Dalios Grybauskaitės atstovo spaudai Lino Balsio sūnus) ir paprašė „garsaus režisieriaus“ Oskaro Koršunovo telefono. Neva norėjo su juo padaryti interviu.

Paskambinusi A.Balsiui kiek vėliau, pasakė, kad su O.Koršunovu nieko neišėjo, ir paprašė D.Zvonkaus telefono numerio. Principingas žurnalistas atkirto, kad jis nėra informacijos biuras ir bet kam žvaigždžių telefono numerių nedalija. Tačiau Gintarei pavyko gauti Deivydo telefono numerį kitu būdu.

Gintarės planą atskleidė Marija

Tuo tarpu kita mergina, kurią dienraščio „Lietuvos rytas“ žurnalistai įvardijo kaip Mariją, atskleidė kitą šios istorijos pusę. Neva ji su Gintare susitiko labai keistomis aplinkybėmis.

„Gintarė pakvietė važiuoti pas D.Zvonkų į vakarėlį, kuriame neva reikia panelių“, – pasakojo Marija. Galiausiai Gintarė jai atskleidė planą: Marija vakarėlyje turėtų kalbinti Deivydą, su juo flirtuoti, o Gintarė juos nufotografuotų.

Tokį planą, anot Marijos, Gintarė sukūrė norėdama pasipelnyti. Ji nuolat skambino Marijai ir siūlė imtis veiksmų, kalbėjo, kaip nemėgsta Deivydo žmonos Natalijos...

Vakarų pasaulyje – tai įprastas mechanizmas, kai apsvaigusios žvaigždės įkliūva į gerbėjų spąstus ir už tai brangiai susimoka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius