Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zvonkų ketveriukė įsiamžino nuostabioje fotosesijoje: atšventė gimtadienį ir žiemos pradžią

Gruodžio 1-oji Katažinos ir Deivydo Zvonkų šeimoje išties labai ypatinga – šią dieną gimė jųdviejų pirmagimiai Kornelija ir Donatas. Šiemet antrojo gimtadienio proga ketveriukė įsiamžino žavingoje fotosesijoje, kurioje gausu ir kalėdinių akcentų.
Katažinos ir Deivydo Zvonkų šeimos nuotrauka
Katažinos ir Deivydo Zvonkų šeimos nuotrauka / Pudra Photography nuotr.

Gimtadienio dieną šeima praleido namuose, o popiet surengė jaukią šeimyninę fotosesiją. Šios tradicijos šeima laikosi kasmet – gruodžio pirmoji skelbia startą gražiausių švenčių metuose laukimui.

„Prieš porą metų važiuodama gimdyti labai norėjau grįžti į jau papuoštus namus. Planavau gimdyti gruodžio 8 dieną, tačiau teko išvažiuoti anksčiau. Mano sesuo su draugėmis sugalvojo papuošti namus, todėl nusprendėme, kad tai bus simboliška – gruodžio 1-ąją pas mus visuomet stovės eglutė, laikomės šios tradicijos. O šiemet dar ir sniegas iškrito...“ – 15min sakė Katažina.

Pudra Photography nuotr. /Katažinos ir Deivydo Zvonkų šeimos nuotrauka
Pudra Photography nuotr. /Katažinos ir Deivydo Zvonkų šeimos nuotrauka

Kalbėdama su 15min, Katažina prisimena, jog dieną, kai mažyliai gimė, lauke smarkiai snigo. Taip nutiko ir šiemet – pažvelgus pro langą Katažiną užplūdo daugybė emocijų.

„Kai atsikėliau šį rytą ir pamačiau sniegą, atrodė, kad tuoj širdis iššoks iš laimės. Tai sukėlė labai daug gražių emocijų. Neįtikėtina, kad tie dveji metai taip greitai prabėgo“, – neslepia Katažina.

Ir nors žinoma atlikėja pripažino, kad gimtadienio dieną apsirgo tiek šventės kaltininkai, tiek ji pati, aplink sklandžiusi nuotaika buvo tokia ypatinga, kad visi nesklandumai pasimiršo. Nuostabią emociją jiems pavyko įamžinti ir profesionalios „Pudra Photography“ fotografės nuotraukose.

Pudra Photography nuotr. /Katažinos ir Deivydo Zvonkų šeimos nuotrauka
Pudra Photography nuotr. /Katažinos ir Deivydo Zvonkų šeimos nuotrauka

Katažina įprastai namuose visuomet puošdavo gyvą eglę, tačiau, gimus vaikams, ją pakeitė dirbtinė. Nors to ji per daug nesureikšmina, esą daug svarbiau ne eglė, o emocija.

„Jokių detalių nesureikšminu. Man Kalėdų laukimas apskritai labai smagus, o ypač dabar, kai auginame vaikus“, – 15min sakė ji.

Šventinis laikotarpis jai – ypatingas, nors Katažina pripažįsta, kad pirmi metai po gimdymo buvo daug sudėtingesni, nei šiemet, kai dvynukai jau paminėjo antrąjį gimtadienį.

„Pernai dar buvo toks užtemimas, negalėjau atsigauti, viskas buvo taip nauja, šviežia, neįprasta... Mokiausi tvarkytis, mokiausi būti mama. Tačiau dabar jau ramiau, jau viskas sugulė į savo vietas. Kalbėjom su vyru žiūrėdami į vaikus ir mąstėm, kaip viskas keičiasi! Kaip viskas jau kitaip, kiekvieni metai vis kitokie...“ – pasakojo atlikėja.

Pudra Photography nuotr. /Katažinos ir Deivydo Zvonkų šeimos nuotrauka
Pudra Photography nuotr. /Katažinos ir Deivydo Zvonkų šeimos nuotrauka

O ir Kornelija bei Donatas po truputį jau ima suvokti švenčių laukimą. Ypač Kornelija. Ji, pasak Katažinos, ypač smalsi, imli, viskuo besidominti.

„Mergytės šiais laikais turbūt apskritai drąsesnės. Ji labiau bendraujanti, labiau supranta, o mūsų vyras Donatas toks santūresnis, jis vyriškai laikosi ir leidžia pasireikšti sesei. Pats likdamas šešėlyje“, – 15min kalbėjo Katažina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius