-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žymūs vyrai pardavė savo talentą gerumo labui

Pirmą kartą Lietuvoje surengtame vyrų aukcione garsūs LNK televizijos veidai ir pramogų pasaulio atstovai pardavinėjo savo talentą.
Marius Jampolskis
M.Jampolskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Aukcione dalyvavo Marius Jampolskis, Giedrius Leškevičius, Karolis Sakalauskas, Andrius Butkus, Saulius Skambinas bei Merūnas. Savo talentą taip pat pardavė ir kulinarijos laidos „Susitikime virtuvėje“ šefai.

Vyrų talentų aukcioną surengusi LNK televizija kartu su paramos fondu „Mes galime“ siekė parodyti, kad apie liūdnus dalykus galime kalbėti ir linksmai. Renginio atidarymo kalbą taręs Algimantas Čekuolis atskleidė ir aukciono tikslą – už vyrų talentą surinkti pinigai keliaus į Gudkaimį. Šių metų vasarį sprogus dujų balionui kilęs gaisras be namų ir viso turto paliko dvidešimt vieną žmogų. Dėl jų garsūs vyrai ir pardavinėjo savo talentą.

 Į vieną iš sostinės restoranų susirinkusios moterys turėjo galimybę nusipirkti žvaigždę dviem valandoms. A.Čekuolis įspėjo, kad per dvi valandas vyrai pasidalys savo talentu ir žiniomis, bet ne intymiomis paslaugomis.

Už 800 litų nupirktas Merūnas poniai pažadėjo privatų koncertą, žurnalistas G.Leškevičius – skrydį oro balionu. A.Butkus, įvertintas 500 litų, moteriai suteiks individualias šokių pamokas, o laidų vedėjas K.Sakalauskas pažadėjo romantišką pasijodinėjimą žirgu. Virtuvių šefai moterims atskleis kulinarijos pasaulio paslapčių. Tuo tarpu Marius Jampolskis, įvertintas 700 litų, įsipareigojo supažindinti moterį su tikruoju Jampolskiu, parodyti teatro užkulisus bei prie paaukotos sumos prisidėti trimis šimtais litų.

„Mes visi norime padėti, norime pavasario dieną paversti pilną žiedų ir saulės“, – renginio metu sakė žurnalistas G.Leškevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius