-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 07

10 intriguojančių faktų, kurių nežinojote apie Moniką Linkytę

Monika Linkytė – viena tų Lietuvos įžymybių, kurios savo asmeninį gyvenimą laiko paslaptyje. Dainininkė visuomet atvirai kalba apie savo muziką, kūrybą, klausytojų palaikymą, o visa kita yra linkusi pasilaikyti sau. O ar žinojote, kad Monika laisvalaikiu savanoriauja ir vos netapo teisininke? Netikėti faktai iš Monikos Linkytės gyvenimo – kiek jų jus nustebino?
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Asmeninio albumo nuotr.

1. Mama Monikai neleido auginti naminių gyvūnėlių, todėl ji slapčia laikė savo kambaryje skruzdėles. Tiesa, skruzdžių ūkį mama aptiko ir išnešti į lauką liepė vos po savaitės.

2. Jokios raudonos mėsos ir alkoholio. Prieš beveik dvejus metus pakeitusi mitybą dainininkė pajuto, kad yra energingesnė, žvalesnė, netenka kovoti su svorio svyravimais.

3. Laisvalaikiu Monika prisideda prie gerumo fondo „Ne apie mane“ veiklos, yra šio fondo savanorė. Praėjusią vasarą ji kartu su fondo komanda visoje Lietuvoje rinko lėšas I-ojo tipo cukriniu diabetu sergantiems vaikams paremti. „Niekada nežinai, kada pačiam prisireiks pagalbos, todėl jei tik gali padėti – padėk, jei turi, kuo pasidalinti – pasidalink“, – sako Monika.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Linkytė
Asmeninio albumo nuotr./Monika Linkytė

4. Monika galėtų atsisakyti visko, tik ne saldumynų. Vos 48 kg sverianti dainininkė tikina, kad gabalėlis torto ar pyrago kasdien jai – būtinas, o rankinėje visuomet rastumėte bent saldainį.

5. Muzikos studijas dainininkė pasirinko ne iš karto. Baigusi mokyklą ji studijavo teisę, tačiau pašaukimas muzikai nugalėjo ir Monika teisininke netapo. Tačiau dainininkė prasitaria, kad ateityje teisės studijas norėtų baigti, jai itin prie širdies kruopštus faktų atrinkinėjimas.

6. Monika gyvenime ir Monika už vairo – dvi skirtingos asmenybės. Paprastai ramybe ir pozytivumu spinduliuojanti dainininkė už vairo gali ir aštresnį žodį pasakyti. „Negaliu pakęsti įžūlių, nemandagių vairuotojų, dėl jų už vairo dažnai pasikarščiuoju. Tiesa, pati esu atsargi, laikausi taisyklių, todėl pikta, kai kiti jų nepaiso“. Įdomi detalė – važiuodama viena Monika automobilyje niekuomet neklauso muzikos, taip pailsi nuo dienos šurmulio.

7. Nors Monikos brolis Mantas – jaunesnis, dėl judviejų panašumo dažnas pagalvoja, kad jie – dvyniai. „Kartą su broliu įsijungėm programėlę, kuri „sukeičia“ veidus. Kai sukeitė mūsų veidus, vaizdas ekrane nepasikeitė“, – juokiasi dainininkė.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Linkytė
Asmeninio albumo nuotr./Monika Linkytė

8. Monika puikiai sutaria su vaikais, todėl yra laukiama savo giminaičių ar draugų atžalų auklė. „Pavyksta su vaikais sutarti, rasti bendrą kalbą. Su fondu lankome skurstančias šeimas, širdis plyšta matant, kiek daug Lietuvoje sunkiomis sąlygomis gyvenančių vaikų. Kai paklausi antroko, kaip jam sekasi mokykloje, o jis negali atsakyti, nes į mokyklą jau kuris laikas neina, nes paprasčiausiai neturi batų…“. Dainininkė prisideda prie labdaringų akcijų, prieš didžiasias žiemos šventes pati renka paramą lankomoms skurstančioms šeimoms, dovanoja bilietus į savo koncertus vaikų globos namų auklėtiniams.

9. Nors didžiąją laiko dalį Londone dainininkė skiria mokslams, tačiau vakarieniaudama namie kartu su draugais mėgsta žiūrėti lietuviškas televizijos laidas. „Gyvendama Lietuvoje beveik nežiūrėdavau televizijos, o dabar žiūriu įvairiausias laidas. Mėgstamiausios – „Nuo...iki“ ir „Valanda su Rūta“.“

10. Koncertuose, renginiuose ir fotosesijose Monika dažnai avi aukštakulniais, bet gyvenime negali jų pakęsti. „Vos tik juos apsiaunu, pradedu svajoti, kada galėsiu iš jų ištrūkti. Neįsivaizduoju, kaip juos galima avėti kiekvieną dieną!“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius