-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 15

15min portale – transliacija iš Jurgos Šeduikytės koncerto bažnyčioje

Dėl koronaviruso grėsmės koncertą Šv. Kotrynos bažnyčioje turėjusi perkelti atlikėja Jurga Šeduikytė gerbėjams pateikė savo staigmeną – koncertą iš tuščios patalpos. Visą atlikėjos koncertą gali išvysti ir 15min skaitytojai – nuorodą rasite žemiau.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / Ugnės Ūsaitės nuotr.

Transliacijos nuorodą rasite žemiau.

Mintis surengti palaikymo koncertą, skirtą visiems muzikantams ir klausytojams, sunerimusiems dėl dabartinės situacijos ir savo sveikatos, dainininkei kilo po to, kai Lietuvoje dėl koronaviruso prevencijos buvo uždrausti visi renginiai.

„Labai noriu dainuodama pasidalinti tikėjimu, kad viską atlaikysim ir viską kartu išspręsim. Žinoma, šiek tiek bijau ir pati, nes nemėgstu nežinios, bet kartu džiaugiuosi tvyrančiu bendrumo jausmu ir įsiklausymu į vienas kitą – to dabar labiausiai reikia“, – „Nebijok“ vakaro idėją pristato Jurga.

Jurga | specialus koncertas „Nebijok“ iš Šv. Kotrynos bažnyčios:

„Tiesiogiai transliuosime palaikymo koncertą, tikėdami, kad muzika pasklis su ramybės, motyvacijos ir šilumos banga ten, kur yra labiausiai reikalinga. Esam laimingi dalindamiesi tuo, kas yra mūsų didžiausios vertybės – muzika, tikėjimu ir viltimi,“ – kalbėjo atlikėja.

Po pirmos dainos atlikėja pripažino, kad koncertuoti tuščioje bažnyčioje yra keista, neįprasta matyti žiūrovių akių, negirdėti jų reakcijų, tačiau dovanodama tokį vakarą, ji tikisi, kad lietuvių sielose užsidegs viltis ir netrukus situacija pasikeis.

Specialus koncertas „Nebijok“, simboliškai pavadintas pagal vieną žymiausių dainininkės hitų, buvo transliuojamas internetu šįvakar, nuo 19 val. Jurgos „YouTube“ kanale, ir dainininkės paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“. Dainininkė visus kviečia dalintis šios transliacijos nuoroda kuo plačiau ir retransliuoti koncertą.

Koncertas organizuojamas visiškai nemokamai, bendraminčiams išreiškus palaikymą šiai pozityviai idėjai, Šv. Kotrynos bažnyčiai Vilniuje padovanojus pasirodymui savo patalpas, o garso, šviesos ir filmavimo paslaugų įmonėms „Šviesiai garsiai“, Jurgiui Stasikėliui ir „Dazzle MEDIA“ – neatlygintinai suteikus visą reikalingą įrangą. Laikantis koronaviruso prevencijos rekomendacijų, klausytojai į koncertą patekti negalės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius