Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 07

15min studijoje – S.Prūsaičio staigmena: mini koncertu pristatė naujausią albumą „39“

Skaitytojų ketvirtadienį laukė viena smagiausių tiesioginių transliacijų iš 15min studijos. Vietoje nenustygstantis Saulius Prūsaitis čia pristatė savo naujausią albumą „39“. Ir tai nėra vienintelė staigmena, kurią gerbėjams paruošė vienas populiariausių šalies atlikėjų. –
15min studijoje – Sauliaus Prusaičio koncertas
15min studijoje – Sauliaus Prusaičio koncertas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Saulius Prūsaitis ilgai nesuko galvos, kaip pavadinti antrąjį solinį albumą. Jo daina „39“ svetainėje „Youtube“ jau daugiau nei 8 milijonus perklausų ir baigia pasivyti populiariausią S.Prūsaičio dainą „Norim šokti“, kuri pasiekė 10 milijonų. Tad, kaip pats sako, albumui nesuteikti pavadinimo „39“ tiesiog nebūtų logiška.

Legendinė daina ketvirtadienį skambėjo ir tiesioginės transliacijos metu. Atlikėjas studijoje ne tik gyvai atliko kūrinį, bet ir pateikė daug kitų staigmenų.

Viena iš jų – 15min skaitytojai turi progą laimėti du bilietus dviem asmenims Sauliaus Prūsaičio koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje. Jums tereikia savo aplinkoje rasti skaičių „39“, jį įamžinti, o nuotrauką atsiųsti el.paštu: sauliusprusaitis@gmail.com

Sauliaus staigmenos 15min studijoje:

VIDEO: S.Prūsaičio staigmena: mini koncertu pristato naujausią albumą „39“

Be magiškosios „39“ dainos, Sauliaus albume bus galima rasti ir didžiulės sėkmės sulaukusį hitą „Tu nemoki“, kurį S.Prūsaitis įdainavo drauge su buvusia savo mokine, „X Faktoriaus“ laimėtoja Igle. Taip pat – pačią naujausią dainą „Merginos šoks“, kurią publika pasigavo ir nebepaleido nuo pirmų grojimų koncertuose.

S.Prūsaitis – vienintelis ir nepakartojamas ne tik scenoje, bet ir nulipęs nuo jos. Nedaugelis žino, kad jis – ne tik visų savo dainų muzikos ir žodžių autorius, bet ir pats jas aranžuoja, įrašo nuosavoje įrašų studijoje, prodiusuoja.

Surengęs itin sėkmingus vasaros koncertus, į kuriuos net pritrūko bilietų, Saulius Prūsaitis dabar ruošiasi naujo albumo „39“ pristatymams – koncertai vyks visoje Lietuvoje.

Naująjį albumą „39“ S.Prūsaitis pristatys:

lapkričio 15 d. – Marijampolėje, 16 d.– Panevėžyje, 18 d. – Alytuje, 29 d. – Vilniuje, koncertų salėje „Compensa“, 30 d. – Šiauliuose, gruodžio 1 d. – Klaipėdoje ir 15 d. – finalinis albumo pristatymo koncertas Kauno „Žalgirio“ arenoje.

VIDEO: SAULIUS PRŪSAITIS IR IGLĖ "Tu nemoki" (RIMTESNĖ versija)
VIDEO: SAULIUS PRŪSAITIS "Merginos šoks"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius