-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 08

„2 Donatai“ pristato dainą „Man nereikia debesų“: įvertinkite

Po vasarą pristatytos dainos „2ŠE“, atlikėjai Donatas Čižauskas ir Karolis Akulavičius pristato naujausią savo kūrinį „Man nereikia debesų“.
„2 Donatai“
„2 Donatai“ / Dainiaus Teišerskio nuotr.

Grupės „2 Donatai“ nariai išduoda ne tik kūrinio atsiradimo istoriją ir jos esmę, bet taip pat užsiimena apie netolimus muzikinius planus.

Tiesa, ką tik pristatytas kūrinys yra jau penktasis D.Čižausko autorinis kūrinys, kuris skamba grupės repertuare. Atlikėjas yra ne kartą sakęs, kad džiaugiasi galintis prisidėti prie muzikinio repertuaro, o visi parašyti kūriniai, kaip ir daugelio, yra patirtų emocijų, išgyvenimų ar minčių atspindys.

Dainiaus Teišerskio nuotr./„2 Donatai“
Dainiaus Teišerskio nuotr./„2 Donatai“

„Šį kartą daina ne apie meilę, o apie tai, kaip dažnas žmogus jaučiasi tarp kitų... Jei kalbant apie mus, beveik 3 metus aktyviai užsiimame grupės veikla ir dažnai būname apibūdinami kaip nuoširdūs žemaičiai. Iš pradžių buvo kiek sunkoka suprasti tai, nes naiviai buvome susidarę įspūdį apskritai apie muzikinį pasaulį. Tačiau dabar tikrai vertiname nuoširdumą, kaip unikalumą.

Iš tiesų, užkulisiuose apstu personažų su kaukėmis, kurie dėl vietos po saule, o gal tiksliau dėl vietos po lempa scenoje, yra pasiruošę bet kam... Ir kai neišvengiamai susiduri su tokio tipo žmonėmis, tai labai vargina. Todėl džiaugiuosi, kad su Karoliu esame vieningos nuomonės ir sutarėme, kad į sceną atėjome tik dėl noro dainuoti, todėl čia būsim tol, kol mūsų klausys nieko neverčiami, nemanipuliuojami klausytojai...“, – atvirauja D.Čižauskas.

„Fotogenijų“ nuotr./„2 Donatai“ Karolis Akulavičius ir Donatas Čižauskas
„Fotogenijų“ nuotr./„2 Donatai“ Karolis Akulavičius ir Donatas Čižauskas

Scenos kolegai pritaria ir Karolis Akulavičius, kuris džiaugdamasis naujuoju kūriniu užsimena ir apie būsimas grupės naujienas.

„Ši Donato daina yra mums tarsi mažas simbolis naujojo muzikinio albumo link... Šiuo metu ypatingai daug dirbame studijoje, kad jau po naujųjų metų galėtumėme pasidžiaugti nauju grupės albumu. Man tai ypatingai svarbu! Nebereikės dėti parašo ant kompakto, kurio viršelyje nėra net mano veido... (juokiasi). Nekantrauju ir dėl to, kad dabar įrašinėjame mano autorinį kūrinį, kuris neabejotinai papildys mūsų repertuarą kitomis spalvomis. O kur dar koncertinis turas... Žodžiu, artėjant metų pabaigai išsikėlėme sau nemažai tikslų ir siekių, kuriuos žingsnis po žingsnio pradėjome įgyvendinti jau dabar...“, – sako K.Akulavičius.

VIDEO: 2 Donatai "Man nereikia debesų"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius