Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 25

80-ųjų įkvėptas atlikėjas Beside the Pool pristato kūrinį apie laisvę mylėti

Nuo ankstyvos jaunystės grojantis, dainuojantis ir kuriantis Justinas Jautžemis – Beside the Pool – šiuo metu studijuoja ir kuria savo namuose įrengtoje studijoje. Pradėjęs dirbti su London Noise Records, Synth-Pop/Indie-Pop atlikėjas, dainų rašytojas bei prodiuseris savo muzikos karjerą vysto koncertuodamas Anglijoje bei Lietuvoje. Beside the Pool pradėjo savo karjerą su trenksmu, kai vienais iš pirmųjų koncertavimo metais jis turėjo galimybę Londone apšildyti žinomą prodiuserį bei DJ – James Carter.
Beside the Pool
Beside the Pool / Daniel Dubrovskij nuotr.

Naujas singlas „Love Is a Religion“, kuris išėjo vasario 9 dieną, buvo sukurtas bei prodiusuotas paties atlikėjo. Ši daina kalba apie svarbų ryšį su artimaisiais, laisvę ir aistrą meilei.

Esant dabartinei situacijai, siaučiant neramumams Ukrainoje, atlikėjas teigia, kad meilė mus vienija ir linki daug stiprybės visiems nukentėjusiems ir ginantiems savo tėvynę.

Beside the Pool dalinasi savo potyriais iš kūrybos proceso.

„Ši daina gimė ne pačiame šviesiausiame laikotarpyje. Karantino pradžia privertė labiau atsižvelgti į problemas, kurias ilgą laiką skandinau giliai savyje, tad „Love Is a Religion“ buvo tarsi tų visų susikaupusių emocijų sprogimas.

Man labai patinka, kad klausytojai dainą interpretuoja vis kitaip. Ji labai universali, tad kiekvienas gali susikurti savo prasmę. Tikriausiai pati pirmiausia yra ta, kad meilė turi būti laisva ir nesuvaržyta jokiomis „socialinėmis normomis“ ar kažkieno nepagrįstais įsitikinimais. Ir tai visai nesvarbu, ar ta meilė yra skirta tavo antrajai pusei, ar artimiems draugams, ar šeimai.“

Dainoje atlikėjas perteikia spaudimą, kurį per pastaruosius metus kuria socialinės medijos, nerimą dėl ateities, įtemptą gyvenimo būdą bei pabrėžia artimo ryšio su draugais ir šeima svarbą.

VIDEO: Beside the Pool - Love Is a Religion (Official Music Video)

„Manau, kad daugelis jaunų žmonių savyje nešiojasi daug nereikalingo nerimo. Galbūt neretai nerimas kyla iš įvairių visuomeninių normų, kurios tikrai nėra priimtinos ar patogios visiems. Bet, mano nuomone, didžiausia problema yra kaip mes su tomis emocijomis tvarkomės. Aš pats ilgą laiką tai ignoruodavau.

Žinoma, nustumti jausmus kažkur giliai savyje ir vaindinti, kad mums tai jokios įtakos nedaro yra labai paprasta. Tikrai ne kiekvienas nori kapstyti giliau ar mėginti suprasti savo veiksmus ar savijautą tam tikrose situacijose. Tačiau, tai yra elementarus savęs pažinimas, kuris suteikia daug drąsos bei pasitikėjimo savimi. Labai gera matyti, kad vis daugiau žmonių mano aplinkoje savo emocijas analizuoja vis dažniau ir tai tikrai nėra paprasta. Bet tas aukso luitas, kuris laukia šios kelionės ar proceso pabaigoje, yra milijoną kartų brangesnis.“

Jau šią savaitę galėsite išvysti dainos klipą atlikėjo „YouTube“ kanale.

„Šiuo metu planuoju išleisti dar kelis singlus, tačiau esu įtemptame albumo kūrybos procese, kuris turėtų išvysti dienos šviesą jau kitas metais.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius