-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 01

A.Chošnau ir M.Reederis pristato lietuvišką kūrinį ir muzikinį klipą „Širdis“

Naujausias Alano Chošnau ir Marko Reederio kūrinys „Širdis“ – tai sėkmingo bendradarbiavimo eksperimentas. Užsienio pasaulyje žinomas muzikos kūrėjas Markas Reederis sako nuo pirmos sekundės likęs sužavėtas Alano idėja, kad šį kartą jų daina nuskambės lietuviškai. Kartu jis pabrėžia, kad tai – kūrinys visam pasauliui, ne tik lietuviškai auditorijai, nes muzikos ir neįprastos kalbos derinys jam atrodo itin įdomus.

Atlikėjo Alano Chošnau ir prodiuserio Marko Reederio muzikinį stilių lemia keli aspektai – aukšti reikalavimai sau, muzikinė estetika, išliekamoji kūrybinė vertė ir vertybės, kurios yra programuojamos kūriniuose paliktomis žinutėmis, rašoma Alano Chošnau komandos išplatintame pranešime spaudai.

Kūrėjų teigimu, žmonės, kurie vadovaujasi meile, gyvena išmintingai. Tačiau išmintinga meilė negali priklausyti nuo chaotiškos širdies, kurią žmoguje įplieskia jo paties mintys, sunkiai valdomos emocijos ir įsileistos baimės.

Nepaisant pasaulyje tvyrančių įtampų ir nežinios, saugumo pavojaus signalų, baimė nėra sprendimas. Nauja daina metaforiškai kalba ir apie tai, kad įtempti santykiai tarp žmonių atsispindi ir pasaulio įvykiuose – geopolitiniai nesutarimai, įtakos sferų dalijimasis, netgi grasinimai karu.

VIDEO: Alanas Chošnau & Mark Reeder - Širdis

Alanas Chošnau užtikrina, kad daina „Širdis“ gimė ypatingoje būsenoje – susikaupime, tam tikroje meditacijoje apie gyvenimo tikslą ir kelionę, kuri itin priklauso ne tik nuo paties žmogaus, bet ir nuo jo pasirinktos aplinkos, artimųjų brandos, minčių ir veiksmų.

„Visa mūsų planetoje susiję. Turime ugdyti savyje budrumą, stiprinti pozityvias mintis, stiprinti savo širdis, kad turėtume ramybės ir jėgų atlaikyti sudėtingus gyvenimo išbandymus. Tai yra labai svarbu. Tam, kad išliktume, mums būtina pažinti save, suvaldyti chaotiškas vidines būsenas ir sprendimus. Tikiu, kad tik rami širdis gali sukurti saugią ir išties prasmingą ateitį“, – atvirai sako Alanas Chošnau.

Naują dainą lydi ir įspūdingoje panoramoje nufilmuotas vaizdo klipas, kuris nėra susietas su artėjančia tarptautine meilės diena. Atlikėjas juokiasi, kad dainos premjera nebuvo derinta su meilės diena ir šis kūrinys gerbėjus pasiekė tik tada, kai jis ir prodiuseris galutiniu dainos rezultatu liko visiškai patenkinti.

Kūrinio „Širdis“ vizualiniam įgyvendinimui pasirinkta Alano gimtojo miesto Vilniaus panorama. „Besikeičiantis ir nuolat gražėjantis Vilnius, vis aukštesni jo stogai ir terasos man siejasi su aukštesniais tikslas, švaresnėmis mintimis, dangumi į kurį ne vienas kreipiamės pagalbos. Man gera jausti aukštį ir žvelgti tolyn, į ateitį, tad visus kviečiu kartu“, – šypsosi kūrėjas. „Taip pat man buvo itin džiugu klipe filmuotis su visa muzikos grupe. Kartu mes esame daugiau, geriau, toliau“, – užtikrina Alanas.

Muzikinį klipą sukūrė jau ne pirmus metus kartu su Alano Chošnau komanda dirbantis režisierius Aleksandras Brokas, pelnęs tarptautinius kino apdovanojimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius