-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 08

Adele oficialiai paskelbta perkamiausia 2015 metų atlikėja

Britų dainininkė Adele, kurios naujasis albumas „25“ ir debiutinis singlas „Hello“ sumušė ankstesnius pardavimų rekordus, oficialiai paskelbta populiariausia 2015 metų atlikėja.
9. Naujas, ilgai lauktas Adele albumas „25“
Adele / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Adele

Pasaulinė muzikos įrašų pramonės organizacija IFPI pranešė, kad muzikinė šios britų atlikėjos produkcija pernai buvo perkamiausia visame pasaulyje.

Adelė pasiekė visų metų pardavimų rekordą, nors jos albumas „25“ pasirodė tik lapkričio 20 dieną ir nebuvo platinamas per tokias muzikos platformas kaip „Spotify“ ar „Apple Music“, o tai yra itin reta, sparčiai augant tokių platformų paklausai.

Trečiasis Adele albumas „25“, kuris išėjo po daugiau nei ketverių metų pertraukos, pasiekė pirmųjų savaičių pardavimų rekordus JAV ir Didžiojoje Britanijoje.

Jos baladė „Hello“ tapo pirmuoju singlu, kurį per pirmą savaitę į savo laikmenas įsikėlė daugiau nei milijonas vartotojų Jungtinėse Valstijose.

IFPI vadovė Frances Moore Europoje pirmadienį paskelbė pranešimą, kuriame albumas „25“ yra pavadintas „nesuvaldoma pasauline 2015 metų sensacija“, o atlikėjos pasisekimas – „tiesiog fenomenaliu“.

Tarptautinės garso įrašų pramonės federacijos, IFPI, kasmetiniai apdovanojimai yra skiriami pagal atlikėjo koncertų bilietų, skaitmeninių muzikos įrašų kopijų pardavimus ir jų paklausą muzikos platformose.

VIDEO: Adele - Hello

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius