-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 16

Adomaičio vaizdo klipe – „idealizuojamas“ virtualus pasaulis (video)

Atlikėjas ir muzikos prodiuseris Linas Adomaitis, neseniai išleidęs solinį albumą „Window of my soul“, pristato jau antrą vaizdo klipą „Tavo spalvos“. Kūrinys dar šių metų pradžioje pelnė žiūrovų simpatijas „Dainų dainos“ konkurse, todėl, anot atlikėjo, buvo nuspręsta būtent šiai dainai nufilmuoti vaizdo klipą.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

„Sėdėdami Alpių kalnų papėdėje ir gurkšnodami juodąją arbatą su fotografais Algiu ir Vyteniu Kriščiūnais išgvildenome būsimo klipo idėją ir vizualinio pateikimo būdą. Scenarijaus pagrindinę mintį pasiūlė prodiuserė Solveiga Rusytė, o pats klipo filmavimas ir kūrybinis procesas buvo išties linksma pramoga. Esu nuoširdžiai dėkingas visai kūrybinei grupei, dirbusiai iš idėjos ir pasiekusiai tokį rezultatą.“

 

VIDEO: Linas Adomaitis - TAVO SPALVOS OFFICIAL VIDEO

Muzikantas prisipažįsta: „Dainos „Tavo spalvos“ atsiradimas kiek neįprastas. Tekstą netikėtai gavau iš bičiulio Tomo Ivanausko dar 2002 metais, tiesiog autobuse, vykstant iš konkurso „Fizz Superstar“. Tekstas buvo per daug geras tiems laikams, tad dūlėjo stalčiuje iki pat 2008-ųjų, kol nusprendžiau, kad atėjo laikas gimti dainai. Melodija taip pat atsirado netikėtai: įrašėme studijoje būgnininką Darių Rudį, jau baigiant įrašo sesiją ir besiskirstant paprašiau dar įgroti trumpą ritmikos motyvą, kurį prireikus panaudočiau kokiuose nors savo darbuose. Ir būtent ant tų būgnų „samplo“ buvo sukurta melodija ir prikeltas tekstas – įrašiau dainą „Tavo spalvos“.

Dabar daina „Tavo spalvos“ pasieks ne tik gerbėjų ausis, bet ir akis – pristatomas vaizdo klipas „Tavo spalvos“, kurį jau transliuoja didžiausias Lietuvoje muzikos kanalas. Jį kūrė idėjinis branduolys: Algis Kriščiūnas, Solveiga Rusytė, Vaida Apanavičiūtė, Vytenis Kriščiūnas, Tomas Rugevičius ir Linas Adomaitis. O jo personažais tapo kiekvienam pažįstami Lietuvos pramogų verslo atstovai ir pasaulio įžymybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius