-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 11

„Aerosmith“ gitaristas Joe Perry koncertuodamas pasijuto blogai: neteko sąmonės

„Aerosmith“ gitaristas Joe Perry (65 m.), koncertuodamas su grupe „Hollywood Vampires“, pasijuto blogai ir nulipęs nuo scenos neteko sąmonės.
Joe Perry
Joe Perry / AOP nuotr.
Temos: 1 „Aerosmith“

Muzikantas nedelsiant išgabentas į ligoninę, o vėliau grupės atstovė pranešė, kad jo būklė stabilizuota.

„Joe Perry būklė stabili ir jis ilsisi. Jo broliai „Vampyrai“ bei gerbėjai linki jam greito atsigavimo“, – trumpai nesileisdama į detales pakomentavo grupės atstovė spaudai. ​

„Ačiū visiems, kurie klausinėja apie mūsų brolį Joe Perry. Jo būklė šiuo metu stabili, jis su savo šeima ir pačioje geriausioje priežiūroje“, – per „Twitter“ pridūrė „Hollywood Vampires“ vokalistas Alice'as Cooperis.

Pranešama, kad Joe Perry ir jo bičiuliai Alice'as Cooperis bei Johnny Deppas sekmadienio vakarą koncertavo su savo grupe „Hollywood Vampires“ Brukline, kai jam pasidarė silpna (pranešama, kad nekaip jis jautėsi dar prieš koncertą).

Gitaros virtuozas nustojo groti ir atsirėmė į pakylą, tačiau supratęs, kad pasirodymo užbaigti nepajėgs, nusvirduliavo nuo scenos ir, kaip pranešama, užkulisiuose apalpo.

„Jeigu pastebėjote, vieno iš mūsų brolių nėra ant scenos su mumis, jam prieš koncertą buvo labai negera“, – publikai vėliau paaiškino Alice'as Cooperis.

Kol Joe Perry bičiuliai tęsė koncertą be jo, jis nedelsiant buvo išvežtas į ligoninę, greitosios pagalbos medikai jam darė širdies masažą ir bandė muzikantą atgaivinti, jis kurį laiką praleido reanimacijoje.

Joe Perry yra vienas iš originaliųjų 1970-aisiais susibūrusios grupės „Aerosmith“ narių. Be darbo su šia legendine roko grupe, Joe Perry yra išleidęs ir keletą solinių albumų bei koncertavęs su kita savo grupe „Joe Perry Project“. 2015-aisiais jis su bičiuliais Johnny Deppu ir Alice Cooperiu subūrė grupę „Hollywood Vampires“, kuri yra duoklė aštuntojo dešimtmečio rokenrolui.

AFP/„Scanpix“ nuotr./„Hollywood Vampires“ – Johnny Deppas, Alice Cooperis ir Joe Perry
AFP/„Scanpix“ nuotr./„Hollywood Vampires“ – Johnny Deppas, Alice Cooperis ir Joe Perry

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius