Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 06 17

Alternatyvi roko grupė „Kieno Mishke Kankorezhiai“ pristato mini albumą: sudėjo asmenines patirtis

Šiauliečių alternatyvaus roko grupė „Kieno Mishke Kankorezhiai“ išleido savo debiutinį EP „1“. Šį minį albumą sudaro keturios dainos, kurios dabar užims itin svarbią vietą grupės diskografijoje.
Grupė „Kieno Mishke Kankorezhiai
Grupė „Kieno Mishke Kankorezhiai / Asmeninio albumo nuotr.

„Pirmasis grupės albumas ar EP dažniausias nuskamba plačiau ir pasiekia didesnę auditoriją, nei pavieniai singlai. Todėl džiaugiamės, jog į plačiuosius vandenis pagaliau išleidome savo pirmąjį muzikos rinkinį“, – sako grupės nariai.

EP „1“ sudaro 4 grupės kūrybos dainos, kuriose sudėta muzikantų gyvenimiška patirtis. Šio albumo nuotaika kartais verčia būti linksmam ir šokti, o kartais krimstis ir verkti.

Kieno Mishke Kankorezhiai – Sapnai:

VIDEO: Kieno Mishke Kankorezhiai - Sapnai

„EP idėją turėjome jau seniai, tačiau vis trūkdavo resursų ir šią mintį nukeldavome vėlesniam laikui. Atėjus laikui pasisekė sutikti tokius žmones kaip Eligijus Žilinskas ir Paulius Trijonis, kurie patikėjo mumis ir padėjo įgyvendinti įrašus. Norime jiems ypatingai padėkoti už sunkų darbą padedant mums tobulėti“, – pasakojo grupės nariai.

Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Kieno Mishke Kankorezhiai
Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Kieno Mishke Kankorezhiai

Paklausti apie artimiausius planus vaikinai teigia, jog svajoja naująjį EP gyvai sugroti savo gerbėjams: „Šiuo metu norime, kad mūsų albumą žmonės išgirstų ir prisijaukintų internetinėse platformose, o gyvai groti pradėsime rugpjūčio mėnesį.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius