-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 10

Amerikiečių bliuzo žvaigždė Marcia Ball Vilniuje pagarbą atidavė ir krepšiniui (nuotraukos)

Antradienio vakarą Vilniuje koncertavo amerikiečių atlikėja Marcia Ball su grupe, surengusi vienintelį koncertą Baltijos šalyse.
Pirmadienio vakarą Vilniuje koncertavo amerikiečių atlikėja Marcia Ball su grupe, surengusi vienintelį koncertą Baltijos šalyse.
Pirmadienio vakarą Vilniuje koncertavo amerikiečių atlikėja Marcia Ball su grupe, surengusi vienintelį koncertą Baltijos šalyse. / Martyno Siruso nuotr.

1949 metais Teksase muzikantės ir kompozitoriaus šeimoje gimusi atlikėja pianinu groja nuo penkerių, nuo aštuoniolikos lankė vokalo paskaitas. Nuo 1970 metų koncertavo su country stiliaus grupe "Freda and the Firedogs”, platesnei auditorijai Marcia Ball pirmą kartą pasirodė diazo festivalyje 1978–aisiais. Pirmasis albumas “Circuit Queen” nebuvo įvertintas labai teigiamai, todėl buvo padaryta penkerių metų pertrauka, po kurios sekė 6 albumai, kurie taip pat nesulaukė kritikų pagyrų.

Pirmasis sėkmingas albumas – “Dream Come True” – išleistas tik 1990 metais kartu su dar dviem bliuzo atlikėjomis Angela Strehli ir Lou Ann Barton. Didžiosios sėkmės atlikėja sulaukė po 1999 metais įvykusio pasirodymo per JAV nacionalinę televiziją, nuo tada Marcia Ball nedingsta iš muzikinių žurnalų puslapių ir televizijos eterio, o kritikai teigiamai atsiliepia apie jos kūrybą.

Vilniuje buvo pristatytas naujausias albumas “Peace, Love & BBQ”, apjungiantis bliuzo, boogie, roko ir soul stilius. Marcia Ball susirinkusius į koncertą pradžiugino ne tik nuotaikinga muzika, bet ir pagarba Lietuvos antrąjai religijai, – bisui visa grupė išėjo pasipuošusi "Lietuvos Ryto" krepšinio komandos marškinėliais.

Koncertą "apšildė" lietuviško bliuzo grupė "Senas kuinas".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius