-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 18

Ansamblis „NI&Co“ koncerte pristatys savo naują albumą „Music for Strings“

„Geltonos sofos klubas“ kviečia vilniečius ir miesto svečius į ansamblio „NI&Co“ koncertą, kurio metu kolektyvas pristatys savo naujai išleistą kompaktinę plokštelę „Music for Strings“.
Ansamblis „NI&Co“
Ansamblis „NI&Co“ / Edgaro Kordiukovo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Naujame „NI&Co“ albume įrašyta minimalistinė arba muzikinės krypties, dažnai vadinamos naujuoju paprastumu („new simplicity“) muzika, kompozitorių Morteno Lauridseno, Peterio Michaelo Hamelio, Hanso Otte ir Gedimino Gelgoto kūriniai. Šią kolektyvo kompaktinę plokštelę įrašė ir išleido Vokietijos – JAV leidybinė kompanija Peermusic Classical.

Tai bus jau antrasis koncertas sostinėje, kurio metu ansamblis pristatys savo naująjį darbą. Pirmasis pristatymas vyko prieš savaitę Sirvydo skvere, muzikantams grojant apšviestame fontane. Tuo metu į koncertą susirinko apie tūkstantis klausytojų.

Antrajam koncertui pasirinkta kamerinė aplinka. Anot „Geltonos sofos klubo“ vadovų, klubas – „tai vieta, vienijanti atlikėją ir klausytoją, ištrinanti tarp jų ribą, kurią sukuria dirbtinis įgarsinimas bei klubinė atmosfera. Muzika gimsta čia ir dabar atlikėjo širdyje ir tyra, nieko nepaveikta atkeliauja tiesiai į klausytojo širdį.“

„NI&Co“ koncertas „Geltonos sofos klube“ (A.Strazdelio g. 1, Vilnius, netoli Barbakano, meno studijos „Artoteka“ patalpose), jau sekmadienį, rugsėjo 22 dieną, 19 valandą.

VIDEO: Morten Lauridsen - Contre qui, Rose / Ensemble NI&Co

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius