-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 30

Atlikėjas „Omerta“ išleido akustinį repo albumą

Vienas geriausių lietuviško repo scenos atstovų, ne kartą nominuotas Lietuvos hiphopo ir M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose, šiandien išleido savo naujausią akustinį albumą – „Omerta Goes Acoustic“.
„Omerta“
„Omerta“ / Ponulis Production nuotr.

Lietuviškas repas vis labiau tampa vienu svarbiausių Lietuviškos muzikos žanrų, su kiekvienais metais praplėsdamas savo klausytojų ratą ir užimdamas svarią vietą didžiosiose scenose.

Ne išimtis ir „Omerta“, kuris šį kartą išleido akustinį albumą ir įrodė, kad repe nėra muzikinių ribų ir apribojimų. Dešimties kūrinių albume visi muzikiniai instrumentai ir garsai įrašyti gyvai, kas priduoda dainų skambesiui išskirtinumo.

„Akustiniai koncertai kitaip atskleidžia kūrinius, emocijas ir tematikas. Kūriniai tarsi prikeliami naujam gyvenimui, tą skambesį norėjosi perkelti ir į šį albumą“, – sako „Omerta“.

VIDEO: OMERTA - LAISVĖ NUODAI [PREMJERA 2017]

Prie albumo įrašymo prisidėjo pulkas talentingų muzikantų. Su grupe „Sel“ ir Monika Linkyte grojantis Kasparas Meginis, gitaristas Žygimantas Kepenis, grupės „Netikėti svečiai“ narys Saulius Sakas, vokalistė Ieva Lapinskaitė, būgnininkas Remigijus Balčiūnas, kontrabosistas Aurelijus Užameckis bei Radistus sužavėjęs saksofonistas Žygimantas Skvarčevskis.

Tarp albumo kūrinių bus galima išgirsti ir jau gerai žinomus klausytojams hitus, tokius kaip „Pažvelk“, „Alibi“, „Žingsniai“, „Išpūsk“, „Tu Gali“ ir be abejo naujausią atlikėjo kūrinį „Trauka“. O albumo leidyba iš dalies finansuojama Asociacijos LATGA Socialinio kultūrinio fondo lėšomis.

Ponulis Production nuotr./„Omerta“
Ponulis Production nuotr./„Omerta“

Šiuo metu atlikėjas „Omerta“ intensyviai dirba ties nauju ir pilnaverčiu studijiniu albumu, o jau greitu metu pristatys ir du muzikinius vaizdo klipus naujiems kūriniams. Taip pat atlikėjas organizuoja unikalų ir analogų Lietuvoje neturintį projektą „Hype Battle“, kuriame tarpusavį, žodinėje kovoje, rungsis iš anksto atrinkti dalyviai. Jiems bus skirti du mėnesiai pasiruošimo kovoms, kurių metu per du raundus turės įrodyti ko iš tiesų jie yra verti.

„Šis projektas išskirtinis tuo, kad jame gali dalyvauti ne tik reperiai, bet ir žmonės iš visai kitų sferų. Svarbiausia kovingumas ir kūrybiškumas, „aštrus“ liežuvis ir šlakelis humoro jausmo. Tikiu, kad po metų apie šį projektą kalbės daugelis“, – sako „Omerta“.

Ponulis Production nuotr./„Omerta“
Ponulis Production nuotr./„Omerta“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius