Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 11 17

Atskleisti pirmieji M.A.M.A. pasirodymai: Monique ir Beatrich ruošia ypatingus šou

Metų muzikos apdovanojimai M.A.M.A. – vienas labiausiai aptarinėjamų renginių šalyje, o jo scena – geidžiama daugelio šalies atlikėjų. Kiekvienais metais į renginį organizatoriai sukviečia geriausius šalies atlikėjus, o kai kurie iš jų paruošia niekur nematytus, visų dėmesį prikaustančius pasirodymus. Pasak organizatorių šiais metais laukia pati galingiausia ir moderniausia M.A.M.A.
Monika Pundziūtė Monique
Monika Pundziūtė Monique / Romo Michailovskio nuotr.

Jau ateinančių metų sausio 26 d. į Kauno „Žalgirio“ areną susirinks visas Lietuvos muzikos ir pramogų pasaulio elitas, kur paaiškės, kas tapo geriausiais iš geriausių muzikinėje veikloje per pastaruosius metus.

Ne ką mažiausiai žiūrovų dėmesį kiekvienais metais prikausto ir išskirtinis šou, kurio metu M.A.M.A. scenoje pasirodo geriausi šalies atlikėjai ir naujai atrasti talentai.

Penktadienio rytą M.A.M.A. organizatoriai atskleidžia, kad išskirtinius ir inovatyvius pasirodymus surengs vienos geriausių jaunosios kartos atlikėjos – Monique ir Beatrich.

Monique pasirodymas M.A.M.A. scenoje: jausmas, kurį vadiname svajonės išspildymu

Pasak jaunos dainininkės Monique, kvietimas pasirodyti M.A.M.A. apdovanojimuose ją labai pradžiugino ir paskatino sugalvoti kažką tokio, kas nepaliktų abejingų.

„Tai dar vienas pirmas kartas, kurių šiemet išties nemažai, ir tikrai neeilinis. Gavus pakvietimą, užplūdo didžiulis noras ir užsidegimas pasiruošti pasirodymui, kiek įmanoma geriau. Pamenu pirmuosius MAMA apdovanojimus, buvau dar paauglė, stebėdavau juos per televiziją, norėdavau būti tarp tų atlikėjų scenoje. Tad gavus pakvietimą užplūdo tas jausmas, kurį vadiname svajonės išsipildymu“, – atvirauja atlikėja.

Mergina apie būsimą pasirodymą nedaugžodžiauja. „Galiu išduoti, jog pristatysime dvi dainas, kurios yra iš dvigubo albumo „Sun & Moon“ skirtingų dalių. Tai bus didelio kontrasto pasirodymas – tiek muzikine, tiek scenografijos, efektų ir emocijų prasme. Daugiau detalių nenoriu išduoti – norime nustebinti žiūrovus“, – šypsodamasi intriguoja Monique.

Beatrich stulbinama sėkmė

Atlikėja, už kurią kalba jos dainų pavadinimai, tokie, kaip „Superstar“ ar su DJ’s Radistais išleistas kūrinys „Good Things“, karjerą pradėjo tik šiais metais, o jos dainas mintinai moka beveik kiekvienas lietuvis ir ne tik – tokia stulbinanti Beatrich karjeros pradžia.

Asmeninio albumo nuotr./Beatrich
Asmeninio albumo nuotr./Beatrich

Mergina neslepia, kad M.A.M.A. scenoje atliks ne ką kitą, kaip visiems puikiai žinoma jos kūrinį „Superstar“.

„Atliksiu savo dainą „Superstar“. Šiek tiek kitokią jos versiją, su daugiau „prieskonio“. Norime, kad pasirodymas atrodytų paprastai, bet ne prastai, kad tai būtų geras šou!“, – apie pasirodymą pasakoja Beatrich.

Pasak dainininkės, kvietimas pasirodyti didžiausiame muzikos šou šalyje bus ganėtinai nauja patirtis, dėl kurios jaudinasi, tačiau labai laukia.

„Labai apsidžiaugiau ir šiek tiek jaudinuosi, nes tai bus pirmasis rimtesnis pasirodymas tiesiogiai per televiziją. Labai smagu, kad turiu galimybę pasirodyti tokiame renginyje, kaip M.A.M.A. apdovanojimai. Viskas turėtų būti žiauriai cool“, – atvirauja dainininkė.

M.A.M.A. 2017 įvyks 2018 m. sausio 26 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje. Bilietus į apdovanojimus galima įsigyti bilietai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius