Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 10 12

Atšokusi vestuves grupės „Man-go“ lyderė Rima Petrauskytė kviečia į pasimatymą Kaune

Merginų grupės „Man-go“ lyderė Rima šiuo metu džiaugiasi romantišku periodu. Tiesa, rugsėjo pabaigoje ištekėjusi moteris medaus mėnesį atidėjo šiltesniam metų laikui, o šiuo metu ruošiasi grįžti prie grupės veiklos ir kviečia gerbėjus į koncertą Kaune.
„Man-go“
„Man-go“ / „Harizma“ nuotr.

Keletą savaičių prieš vestuves grupės veikla ir taip buvo sustojusi, mat reikėjo ruoštis didžiajai šventei. Tad medaus mėnesį dėl įsipareigojimų grupei teko suplanuoti pavasariui.

TAIP PAT SKAITYKITE: Klaipėdoje per savo gimtadienį ištekėjo „Man-go“ dainininkė Rima Petrauskytė

Asmeninio albumo nuotr./Rima Petrauskytė
Asmeninio albumo nuotr./Rima Petrauskytė

Šiuo metu „Man-go“ gerbėjams ruošia naują dainą, kurią pristatys jau netrukus. O lapkričio 3 d. laukia koncertas Kaune, „Pramogų oazėje“, kuriame gerbėjai išgirs labiausiai pamėgtus grupės hitus.

Merginos taip pat pristato ir naujausią fotosesiją. Šį kartą ir vėl dirbta su „Harizma“ kolektyvu. Fotosesija atspindi dabartinį sezoną – rudenį bei artėjančią žiemą.

„Harizma“ nuotr./„Man-go“
„Harizma“ nuotr./„Man-go“

Grupė taip pat rimtai ruošiasi ir dar vienam įvykiui – pasirodymui UNICEF renginyje. Jame merginos pristatys naujausią kūrinio „Svetimi“ versiją.

Nors „Man-go“ veikloje kupina darbų, jų gausu ir kitų dviejų grupės narių asmeniniuose gyvenimuose. Kol Rima ruošėsi vestuvėms, Gabija atsidėjo pedagoginės psichologijos magistro studijoms, mat jau įpusėjo rudeninė egzaminų sesija. O pasibaigus egzaminams laukia darbingas laikotarpis – baigiamojo darbo rašymas. Be viso šito Gabija dar dirba ir Klaipėdos pedagoginėje psichologinėje tarnyboje, yra „Vaikų linijos“ savanorė ir koordinatorė.

Vienintelė Justė kolegėms intensyviai besidarbuojant rado laiko atsipūsti. Neseniai su savo antrąja puse moteris iškeliavo į Turkiją ir dar iki šiol džiaugiasi puikiu poilsiu viešbutyje, kuris suteikė energijos naujiems darbams ir grupės veiklai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius