-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 10

Atvirą laišką gerbėjams parašiusi Dangė pristato dainą „Ji skrenda lengvai“

Realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusi Dangė pristato naujausią savo kūrybos dainą „Ji skrenda lengvai“.
Dangė
Dangė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Menas Muzika

Pristatydama naujausią kūrinį Dangė gerbėjams parašė laišką. Jame atlikėja išaiškino, kaip sukūrė naujausią dainą, taip pat pasidalijo asmeniškiausiomis mintimis.

15min perpublikuoja Dangės laišką gerbėjams ir kviečia išgirsti jos dainą.

„Kurdama šią dainą turėjau aiškią viziją ir mintį, kad nesvarbu, kas gyvenime vyksta ar gali nutikti, kokiu keliu eini, kokią kryptį renkiesi ar dar kada pasirinksi, - svarbiausia niekada nepasiduoti, nenuleisti sparnų ir skristi.

Man muzika yra gėris. Muzika yra jausmas. Muzika leidžia išsakyti. Muzika leidžia pasinerti. Muzika priverčia prisiminti. Muzika geba šildyti. Muzika geba net skaudinti. Bet, kaip bebūtų – muzika yra stebuklinga.

Turėti šį stebuklą (kūrybą, įkvėpimą) – palaima. Dalintis šiuo stebuklu – džiaugsmas. Mokėti suprasti ir išgirsti, ką kūrėjas nori pasakyti – branda ir asmenybės gilumas.

VIDEO: DANGĖ - JI SKRENDA LENGVAI (2017)

Myliu muziką nuo blakstienų iki pirštų galiukų ir dalinuosi! Tikiuosi, kad daina Jums patiks!

Taip pat labai noriu padėkoti muzikos prodiuseriui ArtG, su kuriuo mielai bendradarbiaujame ir kuris aranžavo ne tik mano kurtus ir pristatytus kūrinius „Leisk nepaleist“, „Mano muzika“, bet ir šią mano dainą. Noriu padėkoti visiems savo gerbėjams, be galo šiltiems žmonėms, kurie renkasi mano Facebook muzikos puslapio paskyroje - DANGĖ, kurie klauso, dalinasi ir padeda mano kūrybos dainoms suskambėti garsiau! Ačiū ir Jums, mieli žurnalistai, kad padedate paskleisti mano muzikinę žinutę! Tikėjimas, palaikymas, pajautimas – tai pati stipriausia varomoji jėga, kuri verčia nesustoti ir vis giliau nerti į muzikos pasaulį! Dėkoju ir už kritiką, nes tik ji padeda tobulėti.

Asmeninio albumo nuotr./Dangė
Asmeninio albumo nuotr./Dangė

Artimiausiuose planuose numatyta parengti mano kūrybos dainų koncertinę programą ir pagaliau pradėti koncertuoti. Viskas šiuo metu kūrybiniame, pasiruošimo ir darbo procese. Labai greitai galėsiu priimti užsakymus koncertams, kurių jau dabar sulaukiu ir be galo džiaugiuosi. Vieną gražią dieną, tikiuosi, laikyti rankose ir savo kūrybos dainų albumą!

Būkite visi laimingi, mylintys, mylimi! Linkiu, kad niekas niekada nepalaužtų Jūsų sparnų ir tebūnie visiems gero skrydžio, kur bebūtumėte, ką bedarytumėte!“

Asmeninio albumo nuotr./Dangė
Asmeninio albumo nuotr./Dangė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius