Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 10 27

Baigiamajame Jurgos Šeduikytės JAV turo koncerte – amerikietiškos lauktuvės

Ketvirtadienį muzikiniame klube „Tamsta“ dainininkė Jurga Šeduikytė surengė simbolišką baigiamąjį turo po JAV koncertą. Susirinkusiųjų laukė ne tik atnaujinta programa, bet ir iš kelionės parvežtos lauktuvės.
Jurgos Šeduikytės koncertas
Jurgos Šeduikytės koncertas / Lauros Aliukonytės nuotr.

Koncerto svečiai galėjo pasijausti tarsi jaukiame šeimos ratelyje – dainininkė dalinosi parvežtomis lauktuvėmis ir fotografijose bei video filmuke užfiksuotomis kelionės akimirkomis.

Koncerto metu ypatingų ovacijų sulaukė „tūkstantmečio daina“ pretenduojanti tapti „Laisvė“, žinomiausi Jurgos hitai – „Nebijok“, „Smėlio žmonės“ bei energingi naujausio atlikėjos albumo „Not Perfect“ kūriniai.

„Vienam iš jų – dainai „No Pain No Gain“, netrukus pristatysime kartu su šokių studija „Low Air“ sukurtą vaizdo klipą. Vaizdo siurprizų bus ir daugiau – vienas iš jų – mūsų vaizdo linkėjimas iš Čikagos“, – intrigavo dainininkė.

Per mėnesį trukusias gastroles Šiaurės Amerikos žemyne, atlikėja su savo komanda nukeliavo 24 000 kilometrų, surengė 7 koncertus, ruošė televizinių interviu ciklą ir nufilmavo keturis gyvo garso ir vaizdo klipus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius