Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 04

B.Pravi pasirodymas Vilniuje dėl ligos perkeliamas: medikai uždraudė koncertuoti

Jau šį sekmadienį Vilniuje, koncertų salėje „Compensa“ turėjęs įvykti Prancūzijos dainininkės Barbaros Pravi koncertas perkeliamas. Šiandien atlikėja su dideliu apmaudu pranešė, kad dėl ligos į Lietuvą atvykti negali.
Barbara Pravi
Barbara Pravi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po „Eurovizijos“ dainų konkurso, kuriame iškovojo antrąją vietą, išpopuliarėjusi atlikėja pastaruoju metu leidosi į koncertinį turą „Le Tour“ įvairiuose Europos miestuose, tarp kurių buvo įtrauktas ir Vilnius.

Po vos prieš kelias dienas įvykusio koncerto Paryžiuje atlikėja pasijuto prastai ir teko kreipti į medikus, kurie artimiausiomis dienomis uždraudė koncertuoti, rašoma pranešime spaudai.

Žinoma atlikėja perdavė žinutę šį sekmadienį Vilniuje planavusiems koncerte apsilankyti klausytojams:

„Mieli draugai Lietuvoje, man labai liūdna, kad šį sekmadienį negalėsiu jums dainuoti. Susitikimo su jumis labai laukiau ir ruošiausi su malonumu dainuoti jums savo dainas. Deja, serganti guliu lovoje ir negaliu to šį sekmadienį padaryti...Bet...aš greitai pasveiksiu ir atvyksiu į Lietuvą pasimatyti su jumis. Su meile, Barbara“, – savo nuoširdžią žinutę siunčia atlikėja.

Šiuo metu derinama artimiausia koncerto data, kurią planuojama paskelbti ateinančios savaitės pradžioje. Bilietai liks galioti tie patys.

Barbara Pravi – Voilà:

VIDEO: Barbara Pravi - Voilà (Clip Officiel)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius