-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 28 /16:34

„Colours of Bubbles“ narys pateko į avariją – grupę nemokamame koncerte pakeis „Freaks on Floor“

Paskutinę minutę keičiamas ketvirtadienio sostinės „Vasaros terasoje“ planas. To priežastis rimta – vakaro žvaigždėmis turėję tapti šiauliečiai „Colours of Bubbles“ pranešė, kad į avariją patekęs grupės gitaristas susižalojo koją.
„Colours of Bubbles“
„Colours of Bubbles“ / Ryčio Šeškaičio nuotr.

„Vasaros terasos“ komanda, išsiuntusi linkėjimų muzikantui, nenuleido rankų – jau patvitinta, kad rokas Mokytojų namų kiemelyje ketvirtadienį tikrai skambės. Vakarėlį išgelbėjo grupė „Freaks on Floor“.

„Vasaros terasos“ komanda, išsiuntusi linkėjimų muzikantui, nenuleido rankų – jau patvitinta, kad rokas Mokytojų namų kiemelyje ketvirtadienį tikrai skambės. Vakarėlį išgelbėjo grupė „Freaks on Floor“.

Dukart geriausia roko grupe apdovanojimuose M.A.M.A. pripažinti „fryksai“ šį pavasarį išleido trečiąjį, itin brandų studijinį savo albumą „Life“. Nors jame skambanti muzika – ramesnė ir solidesnė, gyvuose koncertuose skleidžiama energija – tokia pati gyvybinga. Pagrindinis šios energijos generatorius – „Freaks on Floor“ vokalistas Justinas Jarutis.

Kitos sudedamosios „Kalnapilis Summer Selection“gegužės 28-osios vakaro dalys nesikeičia – po gyvo „Freaks on Floor“ koncerto publiką perims didžėjus Das Kliudzhiau.

„Colours of Bubbles“ nariai „Vasaros terasoje“ – ne naujokai. Jau keletą sezonų iš eilės Mokytojų namų kiemelyje koncertuojantys Šiaulių scenos atstovai ypač šiltai prisimena „Vilnius Temperature On Stage“ ciklo koncertą, kuriame, anot muzikantų, atmosfera, oras, emocijos ir žmonės buvo „turbiniai“.

„Jei atvirai, publika priklauso nuo tavęs paties – kiek savęs atiduodi pasirodymo metu ir kiek nuoširdžiai tą darai, tiek ir susigrąžini tos energijos atgal iš žiūrovo. To nesumeluosi. Tad stengiamės per koncertus būti visų pirma nuoširdžiais ir nieko neapgaudinėti – pirmiausiai savęs“, – mintimis dalinosi „Colours of Bubbles“ vokalistas Julijus Aleksovas. 

VIDEO: Vilnius Temperature (+20 °C) | Colours Of Bubbles - Cut It Out

Prieš keletą mėnesių „Colours of Bubbles“ kūrinio „Home“ remiksą savo „Soundcloud“ paskyroje patalpino elektroninės muzikos prodiuseris Fume. Anot grupės narių, jie apie šią prodiuserio idėją nežinojo nieko, tad buvo itin nustebinti maloniu siurprizu. „Rezultatas puikus – kūrinys įgavo visai kitą spalvą, labai džiugu, kad Lietuvoje yra tokių talentingų kūrėjų“, – sako J.Aleksovas. 

„Mums šiltasis sezonas prasideda tuomet, kai iš garažų išvarome savo motociklus“, – netikėtą, bet labai rokerišką savo aistrą išduoda „Colours of Bubbles“. Verdami „Vasaros terasos“ vartus ir kviesdami į „Kalnapilis Summer Selection“ vakarą gegužės 28-ąją grupės nariai linki, kad vasara Lietuvoje jau galutinai pasiliktų. 

Simonos Umaraitės nuotr./„Colours of Bubbles“
Simonos Umaraitės nuotr./„Colours of Bubbles“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius