-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 10

Dainininkė Marija Beržė pristato dainą „Atiduodu tau”: „Linkiu visiems meilės“

Artėjant Kalėdoms atlikėja Marija Beržė pristato naują savo kūrinį „Atiduodu tau“, kuriame, kaip teigia Marija, apdainuotas ilgesys artumo, troškimas būti dviese, kai visa kita pasaulyje pasidaro nebesvarbu.
Marija Beržė
Marija Beržė / Bueno Freak'y House nuotr.
Temos: 3 Meilė Muzika Dainos

Kalėdos asocijuojasi su mylimais žmonėmis

„Kalėdos man visada asocijuojasi su artumu, ramybe ir mylimais žmonėmis šalia. „Atiduodu tau“ – tai daina apie meilės ir dėmesio dovanojimą kitam, o tai turbūt ir yra svarbiausia tiek Kalėdų laikotarpiu, tiek visus likusius metus“, – pasakoja Marija Beržė.

Dainą parašyti Mariją Beržę įkvėpė ne konkretus žmogus, o pats jausmas, kai norisi visu šimtu procentų atiduoti save mylimam žmogui.

„Kai paskutiniai metai yra tokie permainingi, pandemija diktuoja daug įdomių pokyčių, kai nežinome ar galėsime pabūti kartu, vienintelis tikras, reikalingas jausmas – ramybės oazė, buvimas dviese, meilė. Žinau, kad kiekvienas iš mūsų yra jautęs tokį jausmą, tad tikiu, kad klausytojas tai ras dainoje, o gal ir ne tik dainoje“, – šypsosi Marija Beržė.

Dainą galite išgirsti čia:

VIDEO: Marija Beržė - Atiduodu Tau (Premjera)

Svarbiausia – dėmesys

Dainininkė labai mėgsta savo rankomis gamintas dovanas, tad savo artimiesiems ir draugams visada stengiasi dovanoti tai, ką pagamina pati, ar tai būtų kepti sausainiai, ar megztos kojinės, ar muzika.

„Labai mėgstu gaminti įvairius desertus, taip pat myliu rankdarbius. Svarbiausia parodytas dėmesys ir meilė įdėta į dovaną. Šiais metais dovanoju dainą“, – atvirauja Marija Beržė.

Bueno Freak'y House nuotr. /Marija Beržė
Bueno Freak'y House nuotr. /Marija Beržė

Dainos „Atiduodu tau“ tekstą ir pradinę muzikos versiją parašė pati atlikėja, kūrinį aranžavo lietuvių komanda „Musicvision“, su kuria atlikėja pradėjo dirbti šių metų antroje pusėje.

„Turime daug bendrų planų ir per ateinančius metus pažadame klausytojams padovanoti puokštę gražios muzikos. O daina „Atiduodu tau“ palydėdama senus metus, visiems linkiu meilės“, – kalba Marija Beržė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius