Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 09 17

Skaitydami interneto komentarus apie save „Lietuvos balso“ reporteriai Santa Audickaitė ir Šarūnas Kirdeikis neslėpė šypsenų

Kokybiškiausio LNK muzikos projekto „Lietuvos balsas“ reporteriai Šarūnas Kirdeikis ir Santa Audickaitė Žmonės.lt skaitytojams pristato dar vieną specialų vaizdo reportažą. Šįkart jis – itin netikėtas. Reporteriai bandė įlįsti į „Lietuvos balso“ dalyvių kailį ir apsilankė grožio salone „Figaro“, kur gražinosi prieš savo pasirodymą filmavimo aikštelėje. Idant puoštis būtų dar smagiau, Š.Kirdeikis ir S.Audickaitė apžvelgė interneto komentarus apie save.
Santa Audickaitė ir Šarūnas Kirdeikis
Santa Audickaitė ir Šarūnas Kirdeikis / Youtube.com stopkadras

Komentarus apie save Š.Kirdeikis ir S.Audickaitė skaitė portale Žmonės.lt, taip pat – socialiniuose tinkluose. Internautų mintys reporterių veiduose provokavo šypsenas, pozityviai jiedu reagavo ir į piktus, ir į gražius atsiliepimus. 

Antai Š.Kirdeikis noriai aptarė komentatoriaus, atkreipusio dėmesį į šio tamsų gymį, mintis. „Man dažnai sako, kad atrodau lyg būčiau iš Italijos“, – atksleidė choreografas. 

S.Audickaitė nepyko ant neigiamų pasisakymų autorių – pavyzdžiui, vienas komentatorius išreiškė nuomonę, jog ši rodosi esanti itin nemaloni mergina. 

„Blogi komentarai nėra blogai. Blogų komentarų sulauksi visą gyvenimą – skaitydamas juos tarsi treniruojiesi“, – savo nuomonę išsakė Š.Kirdeikis. 

Daugiau – specialiame vaizdo siužete:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius