-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 19

„Deeper Upper“ kviečia atsisveikinti su vasara koncertuose

Vilniečių „synthpop“ grupė „Deeper Upper“, rugsėjį pristatę šviežią singlą „Summer We Lost“, tęsia klausytojams duotą pažadą ir rengia praėjusiai vasarai dedikuotus koncertus Lietuvos didmiesčiuose.
Deeper Upper
Deeper Upper / Ryčio Šeškaičio nuotr.

„Summer We Lost“ – tai daina ne tik apie vasaros prisiminimus ir saulėtas dienas. Tai – kūrinys apie nostalgijos jausmą, kuris aplanko prisiminus ryškiausius gyvenimo įvykius.

„Mums ši tema – simboliška, nes tiek rašant dainą, tiek kuriant vaizdo klipą jai, ne kartą atsigręžėme atgal į savo septyneris metus mintą kūrybos kelią. Taip pat šis kūrinys yra ir naujo etapo pradžia, nes jame galima išgirsti kaip keičiasi mūsų garsas ir kur link judame kurdami savo antrąjį albumą“, – komentuoja grupės nariai.

Kuriant „Summer We Lost“ vaizdo klipą buvo atrinkta septyneris metus filmuota vaizdo medžiagą iš grupės repeticijų, koncertų, kelionių ir vakarėlių.

Dalis vaizdų epizodiškai pasirodė „Summer We Lost“ klipe, tačiau daug jų liko grupės archyvuose. Pirmąjį turo koncertą, kuris vyksta klube Tamsta, grupė nusprendė padaryti ypatingą, todėl jo metu vilniečiai turės galimybę ne tik išgirsti ryškiausius „Deeper Upper“ kūrinius, tačiau ir pamatyti ekskliuzyvinę grupės dokumentiką.

VIDEO: Deeper Upper - Summer We Lost [Official Music Video]
VIDEO: Deeper Upper - Unity [Official Music Video]

„Summer We Lost“ koncertai vyks trijuose Lietuvos didmiesčiuose. Spalio 20 dieną „Deeper Upper“ pasirodys Vilniaus klube „Tamsta“, spalio 28 dieną Klaipėdoje įsikūrusioje „Raketoje“, o lapkričio 3 dieną Šiauliečių pamėgtame „Blic“ bare.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius