-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 07

„Džentelmenai“ pristato naują singlą „Pasaulio MIS“: gerbėjoms siekia įpūsti energijos ir motyvacijos

Galantiškieji „Džentelmenai“ neseniai paskelbę apie grupės pokyčius ir pristatę naują narį Eimantą Jakubauską karantino metu laiko nešvaisto ir pristato naują singlą „Pasaulio MIS“. Fanko stiliaus daina išsiskiria pozityvu ir žaismingu skambesiu, tad vaikinai tiki, jog daina įpūs energijos ir motyvacijos namuose užsidariusioms moterims.
Grupė „Džentelmenai“
Grupė „Džentelmenai“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Pasak grupės atlikėjo Dainiaus Dimšos, pirmieji šios dainos akordai buvo kurti dar lapkritį, po truputį vis tobulinant jos skambesį. Šviežio muzikos gūsio įnešė ir naujas atlikėjas Eimantas, prie grupės prisijungęs tik šių metų kovo mėnesį.

„Karantinas apvertė mūsų gyvenimus ir veiklas aukštyn kojomis, tačiau dėl atšauktų koncertų ir sustojusių darbų, atsirado daugiau laiko kai kurių projektų užbaigimui bei naujų pradžiai,“ – pasakoja D.Dimša.

Paklaustas, ar nauja daina skirta būtent kažkurio atlikėjo mylimajai, Dainius pabrėžia, kad hitas skirtas visoms moterims – mūzoms, kurios vienu metu yra „visa tiesa ir paslaptis“. Vaikinai neabejoja, kad daina turi pavasarinio vaibo, kuomet norisi pasitempti, pasipuošti, imtis naujų projektų, sulaukti naujų potyrių ar net romantiškų jausmų.

Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Džentelmenai“
Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Džentelmenai“

„Tikime, kad net labiausiai rutinoje ir buityje paskendusios moterys pajus šiokį tokį virpuliuką, atnešiantį daugiau energijos, motyvacijos ir nuotaikos,“ – apie dainą pasakoja Vytautas Mackonis.

Atlikėjai Dainius Dimša, Vytautas Mackonis bei Eimantas Jakubauskas šiuo metu prie grupės projektų darbuojasi atskirai, tačiau daugiau laiko skiria kūrybai, įrašams bei naujiems šokių judesiams. Grupė žada netrukus parodyti dar daugiau naujienų, o pasibaigus karantinui visa jėga grįžti į sceną su nauju projektu.

Dainą „Pasaulio MIS“ galite išgirsti čia:

VIDEO: Džentelmenai - Pasaulio MIS (2020 NAUJIENA)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius