Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 03

Džordana Butkutė M.A.M.A. apdovanojimuose surengs Madonnos vertą pasirodymą

Lietuvos muzikos padangės šviesuliai sulaikę kvapą ir prikandę lūpą laukia 2013 metų sausio 11 dienos. Ne išimtis ir Lietuvos pasaulio popkaralienė Džordana Butkutė (44), kuri kalendoriuje ryškiai raudona spalva pasibraukė ne tik vestuvių datą, bet ir Lietuvos muzikos apdovanojimų dieną. Populiariosios muzikos diva ne tik dalyvaus M.A.M.A. 2012, bet ir surengs iš koto verčiantį pasirodymą. Tai – pažadas.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / Teodoro Biliūno/ Žmonės.lt nuotr.

„M.A.M.A. apdovanojimai – labai reikalingi, nes per juos būna įvertinti vietoje nestovintys, kažką naujo kuriantys muzikantai. Be to, išaukštinami talentingi ir populiarūs kūrėjai absoliučiai visose srityse. Būtinai reikia apdovanoti, pažymėti ir pagerbti juos. Nes kitaip ir toliau vyks bardakas“, – portalui Žmonės.lt tvirtai it kirviu nukirto Džordana.

Ne vieno hito autorė, šiais metais net keturis mėnesius gastroliavusi po Europą, pabrėžė, kad M.A.M.A. nebūtų M.A.M.A., jei juose nedalyvautų Džordana.

„Labai gerai jaučiuosi pakviesta dalyvauti šiuose įspūdinguose apdovanojimuose. Juk man ir priklauso dalyvauti, o kaip kitaip? Čia net nereikia stebėtis. Aš, gink Dieve, nesakau, kad esu pirmoje vietoje, bet dalyvauti privalau, kitaip ir negali būti... Kas tada dar galėtų dalyvauti?“ – retoriškai šmaikštavo žvaigždė.

O pasmalsavus apie patį pasirodymą, dainininkė išliko mįslinga ir visų rankovėje slepiamų kortų atskleisti nepanoro. „Muziką mes jau turime, o pasirodymą mums statys pats geriausias šalies choreografas Marijanas“, – trumpai tepasakė Džordana.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Tu gali aokti
Marijanas Staniulėnas

M.Staniulėnas: „Įsivaizduoju kažką prabangaus“

Savo ruožtu choreografas, projekto „Tu gali šokti“ dalyvis bei šokių studijos „Marijano studija“ savininkas Marijanas Staniulėnas (35) patvirtino, kad pasirodymui tikrai nebus lygių. Maža to, Džordana atliks dainininkių Beyonce ir Madonna vertą numerį.

„Jos pasirodymą matau ne kaip paprastą podtansovkę, bet kaip teatralizuotą popmuzikos karalienės pasirodymą. Viskas bus tikrai aukšto lygio. Numerio atlikimas, vyksiantis pagal kiekvieno mintinai žinomą Džordanos dainą, tikrai bus sudėtingesnis, nei visi įpratę matyti. Įsivaizduoju kažką prabangaus, kaip Madonnos „Vogue“ dainos klipe. Trumpiau tariant – tai bus geras kokybiškas šou.

Paklausus kokia daina skambės Dž.Butkutės pasirodymo metu Marijanas ėmė juoktis ir patikino, kad net kankinamas neišduos šios paslapties. Vis dėl to užsiminė, kad vienas iš galimų variantų – Džordanos hitas „Nemylėjau tavęs“.

Prakalbus apie numerio specifiką, Marijanas pabrėžė, kad idėją jis turįs, dabar beliko ją įgyvendinti į pagalbą pasitelkus tikrus šokio profesionalus.

„Visko iki galo pasakyti negaliu. Labai norėčiau, jog dalyvautų daug šokėjų. Noriu įtraukti pačius geriausius šalies šokėjus, kurie net nelenda į tokius projektus. Kita vertus, kai kurie sutinka dalyvauti vien dėl to, kad aš statau choreografiją. Dar kalbėsimės su gimnastais ir akrobatais“, – intrigavo choreografas.

Žinoma, belieka laukti ir patiems savo akimis pamatyti Džordanos Butkutės pasirodymą. O tam nėra geresnio būdo nei įsigijus bilietą Tiketa.lt interneto svetainėje.

O kad laukti nebūtų taip gūdu, siūlome savo ausis pamaloninti ir pirmadienį pradėti Džordanos Butkutės daina „Dėl tavęs“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius