-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 04

Edas Sheeranas kviečia lietuvius į koncertą Rygoje: žiūrėkite vaizdo įrašą

Prieš 4 metus Lietuvoje viešėjęs Edas Sheeranas lyriškomis savo dainomis užbūrė tūkstantinę minią. Šią vasarą, liepos 12-ąją, jis grįžta drebinti gerbėjų širdis į Latviją, kur kviečia lietuvius dar kartą su juo atlikti pačius populiariausius, hitais tapusius kūrinius.
Edas Sheeranas
Edas Sheeranas / Stop kadras

Pasaulinės žvaigždės dainos skamba ne tik didžiosiose koncertų scenose. Jo kūriniai muša „Youtube“ peržiūrų rekordus ir savaičių savaites išsilaiko radijo stočių topų viršūnėse.

Edas yra ne tik vienas sėkmingiausių visų laikų atlikėjų, brito koncertai – vieni populiariausių visame pasaulyje. Praėjusią vasarą Jungtinėje Karalystėje jis grojo daugiau kaip 1,1 milijonui žmonių, tarp jų – keturi vakarai Londono „Wembley“ stadione. Tai didžiausias kada nors surengtas solo turas (be grupės) Jungtinėje Karalystėje.

Šiais metais Edas Sheeranas vėl drebina Europą – Prancūziją, Portugaliją, Ispaniją, Italiją, Vokietiją, Rumuniją, Čekiją, Rusiją ir kitas šalis. Netrukus Latvijos sostinėje Rygoje pasirodysiantis atlikėjas siunčia pačius šilčiausius linkėjimus ir į Lietuvą bei ragina užkurti tikrą vakarėlį Lucavsala parke.

Pamatykite jo kvietimą vaizdo įraše:

VIDEO: Edo Sheerano kvietimas į koncertą Rygoje

Edas Sheeranas – 2017 m. perkamiausias atlikėjas pasaulyje (IFPI) – „Grammy“ apdovanojimą pelniusį trečiąjį studijinį albumą „÷“ („Divide“) išleido praėjusių metų kovą.

Naujos kartos dainų kūrėjas Edas muzikos topuose dominuoja nuo pat albumo išleidimo. Albumas „÷“, kurio pasaulyje parduota daugiau kaip 15,5 milijonų kopijų, padovanojo mums tokius hitus kaip „Shape of You“ (trečias perkamiausias visų laikų singlas Jungtinėje Karalystėje ir klausomiausias visų laikų „Spotify“ kūrinys), „Castle on the Hill“, „Galway Girl“ ir 2017 m. Jungtinės Karalystės Kalėdų numeris 1 „Perfect“ bei vėliau pasirodęs „Happier“.

Koncerto Lietuvoje akimirkos – galerijoje:

Sheeranas debiutinį 10 mln. kopijų tiražu parduotą albumą „+“ („Plus“) išleido 2011 m., jame tų metų perkamiausias debiutinis kūrinys Jungtinėje Karalystėje „The A Team“.

2014-aisiais jis sugrįžo su kritikų pripažintu antruoju LP albumu „x“ („Multiply“) kartu su pasauliniu hitu „Thinking Out Loud“. „x“ užėmė #1 abiejose Atlanto vandenyno pusėse, šį albumą „The Official Charts Company“ įvardijo kaip vieną perkamiausių visų laikų albumų – dabar albumas yra 90 kartų platininis, jo pasaulyje parduota daugiau kaip 16 mln. kopijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius