Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 21

„Eurovizijos“ nugalėtojai „Måneskin“ atvyksta pas kaimynus: surengs koncertą

Šių metų „Eurovizijos“ nugalėtojai „Måneskin“ turi džiugią žinią savo gerbėjams, negalėjusiems jų gyvo pasirodymo pamatyti dainų konkurse. Italų roko sensacija surengs koncertą ne taip jau ir toli nuo Lietuvos.
Italijos roko grupė „Måneskin“
Italijos roko grupė „Måneskin“ / EBU /ANDRES PUTTING nuotr.

Kaip rašoma pranešime spaudai, „Måneskin" tapo vienais iš daugelio Lenkijoje, Gdynėje, Kolibki parke liepos 15 – rugpjūčio 22 dienomis vyksiančio festivalio „Open'er Park“ atlikėjais.

Per pastaruosius keletą mėnesių ne tik Europą, bet ir pasaulį užkariavusi ir geidžiamiausia grupė tapusi „Måneskin" koncertuos rugpjūčio 19 d.

Damiano, Thomas, Ethanas ir Victoria beveik per naktį tapo populiariausiais jaunaisiais atlikėjais. Sėkmė grupę aplankė dar prieš „Euroviziją". Debiutinis ketveriukės albumas vos pasirodęs atsidūrė pirmose Italijos topų vietose.

Grupė ruošiasi ir įspūdingoms gastrolėms, kurių didžioji dalis koncertų jau išparduoti.

Tad tie, kas buvo arba tapo „Måneskin" gerbėjais, kviečiami ilgai nelaukti ir jau rezervuoti bilietus į „Open'er Park“ – muzikos, kino, meno ir kitų pramogų kupiną kelių savaičių renginio – pasirodymus, o ypatingai vyksiantį rugpjūčio 19 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius