Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 06 18

Eva pristato naują vasarai ir meilei dedikuotą dainą „Tiesiog pabūkim“

Prasidedant vasarai, atlikėja Eva pristato naujausią dainą „Tiesiog pabūkim“.
Evelina Basevičiūtė-Eva
Evelina Basevičiūtė-Eva
Temos: 3 Eva Muzika Dainos

„Tai pozityvi, vasaros saulės ir gamtos grožio pilna daina, kuri kviečia mėgautis gamtos teikiamais malonumais, gaudyti kiekvieną smagią akimirką ir leisti širdžiai prisipildyti meile gyvenimui. Kartais labai svarbu leisti sau tiesiog pabūti“, – sako Eva.

Muziką šiai dainai sukūrė Donatas Čemeris, tekstą parašė Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė. Tai jau antrasis bendras šio trejeto kūrinys.

„Pristatydami pirmąją dainą „Aš kita planeta“ radijo laidoje pasižadėjome, kad bendras kūrybinis kelias tęsis. Tad jau nebebuvo kur dėtis, teko pažadą ištesėti“, – juokauja Eva ir priduria, jog su šiais autoriais jai ypač lengva rasti bendrų sąlyčio taškų: „Mes labai panašiai jaučiame muziką, gal todėl pats procesas teikia begalinį malonumą. O Rūtos tekstai – lyg parašyti mano pačios, tiesiog atspindi tai, ką galvoju.“

Atlikėja sako, kad ją labai džiugina naujų, lietuviškų dainų gausa, kurios pasipylė atlaisvėjus karantinui.

„Dainininkai išsiilgę koncertų, klausytojai – naujų dainų, todėl labai smagu, kad jų, prasidėjus vasarai taip gausiai pasipylė. Jau pabuvome ramiai, o dabar atsipalaiduokime. Tegul ši vasara visiems būna pati nuostabiausia. Gaudykite akimirkas, mėgaukitės šiluma ir saule. Juk širdis negali nemylėt!”, – šypsosi Eva.

Dainos „Tiesiog pabūkim“ vaizdo klipas:

VIDEO: EVA Tiesiog pabūkim

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius