-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 30

„Galapagai“: „The Baseballs“ prašo baseino ir perdaryto pianino

Penktadienį, rugpjūčio 1 d. į Lietuvą pirmą kartą savo karjeroje atskris visame pasaulyje populiarūs vokiečiai „The Baseballs“. Rokenrolą į šlovės olimpą sugrąžinę vaikinai pasirodys Zarasuose, ežero saloje vyksiančiame festivalyje „Galapagai“. Jų pageidavimų sąrašas organizatorius kaip reikiant pralinksmino: rokenrolistai nori baseino užkulisiuose, grožio specialistų paslaugų ir ypatingo pianino.
„The Baseballs“
„The Baseballs“ / Asmeninio albumo nuotr.

Linksmųjų rokenrolo vaikinų įvaizdį „The Baseballs“ pateisina savo pageidavimų sąrašu. Jame nėra banalių įnorių, būdingų solidžioms žvaigždėms – vokiečiams nerūpi nei ką jie gers, nei ką valgys. Tačiau jie prašo, kad užkulisiuose būtų vandens telkinys, į kurį galėtų pasinerti visu ūgiu. „Čia „Galapagai“, čia viskas galima, – džiugiai sako festivalio organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka. – Visi mūsų svečiai, net neabejoju, kažkuriuo paros metu būtinai įšoks į Zaraso ežerą, su drabužiais ar be jų – tai amžina tradicija. Bet jei vokiečiai nori sūkurinės vonios prie pat scenos – mes suorganizuosime ir tai.“

Organizatoriai tikina jau užsakę baseiną, kuriame galima ir plaukioti, ir sėdėti. „The Baseballs“ grupėje – trys vaikinai. Baseine yra daugiau sėdimų vietų. „Todėl žvaigždės galės pasikviesti atsigaivinti dar keletą rokenrolui neabejingų merginų“, – juokiasi Blėka.
Kitas nustebinęs „The Baseballs“ pageidavimas – specialus pianinas, išoriškai atrodantis kaip antikvarinis instrumentas, tačiau po dangčiu slepiantis modernių elektrinių vargonėlių klavišus. „Tai visiškai atspindi juos pačius: „The Baseballs“ groja Elvio Preslio rokenrolą, tačiau jam suteikia šiuolaikinės dinamikos. Nupirkome jiems seną pianiną ir šiuo metu meistrai keičia jo vidurius“, – pasakoja organizatorius.

Instrumento metamorfozės kainuos ne vieną tūkstantį litų, tačiau „Galapagų“ rengėjai tiki, kad „The Baseballs“ pasirodymas nepaliks abejingų. „Teko matyti, ką jie išdarinėja. Merginos prie scenos klykia kaip 1960-aisiais”, – tikina Algirdas Barniškis.

Organizatoriai, „The Baseballs“ vadybos paprašyti, užkulisiuose taip pat įrengs grožio kambarį, kur grupė galės pasirengti savo šou. „Dirbame kartu su šioje srityje pripažintais „Wondertime“ specialistais. Galėsime pasiūlyti svečiams kokias tik norės grožio procedūras“, – sakė organizatoriai.

Rugpjūčio 1-2 dienomis “Galapaguose” pasirodys apie 40 atlikėjų bei grupių, tarp jų – „Supersci“ iš Švedijos, Mr.Woodnote ir Lil Rhys iš Didžiosios Britanijos, MC Black Daniel / C.A.R.T. iš Danijos, „Krambambulya“, „Bez Bileta“ iš Baltarusijos, „Superskankers ft Okym Riim“ iš Estijos, „Bonafide3000” iš Izraelio, „Carnival Youth“ iš Latvijos ir dešimtys geriausių Lietuvos atlikėjų. Nemažai jų apsigyvens Zarasuose ir pasimėgaus festivaliu, kuriame viskas galima. Organizatoriai įspėja, kad bilietai tirpsta kaip ledai, komfortišką būvį suteikiantys patogumo bilietai išparduoti visi.

„Galapagų“ nuotr./Pianinas
„Galapagų“ nuotr./Pianinas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius