-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 03

Gera žinia Lenny Kravitzo gerbėjams – koncertas Vilniuje vis dėlto įvyks

Nors praėjusią savaitę buvo skelbta, kad susirgęs JAV roko dievaitis Lenny Kravitzas dėl itin įtemptos dienotvarkės perkelti koncerto Vilniuje datą į vėlesnę nebegalės, šiąnakt atlikėjo atstovai koncerto Vilniuje organizatoriams pranešė labai džiugią žinią.
Lenny Kravitzas
Lenny Kravitzas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lenny Kravitzas dėl gerbėjų Vilniuje atšaukė visus ankstesnius savo planus ir koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje surengs jau šių metų gruodžio 17 dieną.

„Lenny Kravitzui perdavėme visus jo gerbėjų Lietuvoje prašymus neatšaukti koncerto Vilniuje ir panašu, kad stebuklas įvyko. Šiandien ne tik švęsime „Siemens“ arenos 10-ąjį gimtadienį, bet ir savotiškas ankstyvas Kalėdas – juk gerbėjams galėsime padovanoti vieno laukiamiausių atlikėjų koncertų. Lenny Kravitzas Vilniuje koncertuos jau gruodžio 17 dieną“, – sakė „Seven Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

VIDEO: Lenny Kravitz - The Chamber (Explicit)

Lenny Kravitzas taip pat pažadėjo parengti videokreipimąsi gerbėjams su atsiprašymu už jų sujauktus planus ir patikinimu, kad šį kartą jau niekas nebesutrukdys pasimatyti Vilniuje.

JAV rokerio gerbėjams neteks keisti bilietų į koncertą – galios tiek „Tiketa“ kasose, tiek internetu pirkti bilietai, jei nebus pažeistas jų apsaugos kodas. Nespėję įsigyti bilietų į L.Kravitzo koncertą tai galės padaryti iki koncerto pradžios gruodžio mėnesį.

VIDEO: Lenny Kravitz - Fly Away

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius