-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 16 /2013 07 17

Gerbėjų liaupsinama britų grupė „Bastille“ Lietuvoje filmavo vaizdo klipą, kuriame įsiamžino lietuvė Aušrinė Abramaitytė

Garsi britų grupė „Bastille“ visai neseniai nufilmavo naują vaizdo klipą savo dainai „Things We Lost in the Fire“.
Aušrinė Abramaitytė britų grupės „Basttile“ vaizdo klipe
Aušrinė Abramaitytė britų grupės „Bastille“ vaizdo klipe / Vaizdo klipo stop kadras
Temos: 2 Bastille Muzika

Naujasis londoniečių kūrinys prieš kelias dienas pasirodė interneto svetainėje „Youtube“, taip pat yra transliuojamas MTV, VH1 ir kitais muzikiniais kanalais.

O įdomiausia, kad vaizdo klipe pagrindinį vaidmenį atliko lietuvė abiturientė iš Vilniaus Aušrinė Abramaitytė (19). Kaip mergina rašo laiške portalui Žmonės.lt, vaizdo klipas buvo filmuojamas ne kur kitur, o Vilniuje ir Kėdainiuose.

Aušrinė neslepia džiaugsmo: „Esu labai laiminga būdama šio klipo dalimi!“

Aušrinės Abramaitytės įspūdžiai

Mergina kalbėdama su portalu Žmonės.lt pasakojo, kad yra užsiregistravusi beveik visose šalies agentūrose, kurios vykdo atrankas į filmavimus, reklamas ir bendradarbiauja su užsieniu. „Viskas įvyko labai netikėtai. Buvau brolio vestuvėse ir sulaukiau skambučio iš „Editos kastingo“, kad vienai britų grupei, kuri filmuos vaizdo klipą Lietuvoje, yra reikalinga mergina. Nieko neklausiau, nei kokia grupė, nei kas“, – kalbėjo Aušrinė.

Modeliu dirbanti mergina pasakojo, kad ryte grįžusi po vestuvių sulaukė dar vieno skambučio – skubiai reikalinga jos fotografija, kaip ji šiuo metu atrodo. „Pažiūriu į veidrodį, o aš tokia patinusi, bet galvoju – tiek to. Nusiunčiau jiems tą nuotrauką, jie ilgai svarstė ir po šešių valandų man pranešė, kad rytoj reikės filmuotis“, – prisiminimais dalijosi A.Abramaitytė.

Filmavimo darbai vyko Vilniuje, po to persikėlė į Kėdainius. Buvo filmuojama fabrike, laukuose, vietinėse gatvėse. Pirmą kartą vaizdo klipe nusifilmavusi A.Abramaitytė juokėsi, kad tik dabar pradeda suprasti, ką ji nuveikė ir kur filmavosi. „Labai patiko šios grupės daina „Pompeii“, juos pamačiusi nežinojau, kad tai būtent grupės „Bastille“ nariai. Važiuodama į Kėdainius sėdėjau automobilyje tarp jų ir rašinėjau draugėms, gal jos žino, kokia tai grupė. Vėliau „Youtube“ paieškojau ir suradau būtent šią mano mėgstamą dainą. Negalėjau patikėti, kad vykstu filmuotis su jais. Grupės nariai pamatė, ką aš dariau, todėl pradėjo juoktis“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Aušrinė.

Mergina teigė, kad grupės nariai nebuvo labai mieli, vieni buvo labiau kalbūs ir daugiau bendravo, tačiau jokio pasipūtimo ir sužvaigždėjimo  ji nepajuto. „Daugiausiai  bendravau su  vokalistu Danu Smithu ir klavišininku Kyle Simmons. Pastarasis vis rodė dėmesį, tai akį pamerkdavo, tai ateidavo pasikalbėti“, – juokėsi Aušrinė. Po filmavimo grupės nariai patraukė pasižvalgyti po Vilnių ir drauge pakvietė Aušrinę. Mergina atsisakė prie jų prisijungti, o tai labai nustebino vaikinus. „Jie liko sužavėti, nes retai sulaukia atsakymo „ne“ iš savo gerbėjų. Tai jiems padarė įspūdį ir jie pakvietė mane apsilankyti pas juos Londone. Svarstau, kad būtų gal ir nieko nuvykti, nueiti pasiklausyti jų pasirodymo. Po filmavimo mobiliųjų telefonų numeriais neapsikeitėme, tačiau manau, kad tikrai toliau bendrausime ir palaikysime ryšį, dabar tai darome per „Twitter“, – pasakojo Aušrinė.

A.Abramaitytė juokėsi, kad „Youtube“ atsiradus šiam vaizdo klipui neatsispyrė pagundai paskaityti komentarus, nors daugelis sakė jai to nedaryti. „Daugelis merginų rašo, kad norėtų būti mano vietoje, juk vaizdo klipe man teko su Danu vaidinti meiles scenas. Kaip ir sakiau, aš tik dabar suprantu, kas įvyko ir su kokiais žmonėmis man teko dirbti. Esu labai laiminga, kad man taip pasisekė. Kalbant apie ateitį, norėčiau nusifilmuoti Justino Timberlake‘o vaizdo klipe, nes man jis atrodo labai seksualus vyras, o jei kalbant apie grupes, tai būtų „Red Hot Chili Peppers“, – linksmai nusiteikusi kalbėjo Aušrinė.

Jūsų dėmesiui – „Bastille“ dainos „Things We Lost in the Fire“ vaizdo klipas:

P.S. norite sužinoti, kuri klipo akimirka gražiausia pačiai Aušrinei? Atkreipkite dėmesį į kadrą 3:10 min. 

VIDEO: „Bastille“ - „Things We Lost in the Fire“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius