-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 12

Grupė „Biplan“ apsiginkluos nauju vaizdo klipu ir užkariaus užsienio muzikos rinką

Viena populiariausių Lietuvos lengvojo roko grupių „Biplan“ nestovi vietoje. Ketvirtadienį grupės oficialioje „Facebook“ paskyroje pasirodė žinia, kad kolektyvas ieško įsimylėjusių porų savo naujo vaizdo klipo filmavimui. Šis klipas bus skirtas ne vien tik Lietuvos muzikos rinkai.
Grupė „Biplan“
Grupė „Biplan“ / Organizatorių nuotr.

„Dėmesio! Kuriame naują vaizdo klipą dainai „Plius/Minus“. Ieškome įvairių porų arba draugų, galinčių suvaidinti įsimylėjusias poras ir filmuotis kartu su mumis. Svarbu noras kartu gerai dainai sukurti gerą vaizdo klipą“, – gerbėjus į klipo filmavimą šaukė įrašas ant grupės sienos.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su grupės lyderiu Maksu Melmanu (34) šis pripažino, kad klipas kol kas pasiruošimo darbų stadijoje, todėl daug ir ilgai apie jį pasakoti dainininkas negalįs. Jis patikino, kad nepaisant mažos Lietuvos rinkos ir fakto, kad šalyje nėra jokio muzikinio kanalo („MTV Lietuva“ neribotam laikui buvo uždarytas dar 2009-ųjų metų lapkritį - aut.past.), vaizdo klipus kurti tikrai apsimoka.

Asmeninio archyvo nuotr./Grupė Biplan
Grupė „Biplan“

„Mes vis tik manome, kad vaizdo klipus verta kurti ne tam, kad parodytume juos muzikiniame kanale. Juk yra vienas ir labai didelis muzikinis kanalas pavadinimu „Internetas“. Antra vertus, šis klipas skirtas ne tik Lietuvos rinkai, – paslaptį išdavė Maksas ir suskubo įspėti, kad apie šiuos planus dar per anksti kalbėti. – Nenoriu daug apie tai kalbėti. Tebūnie tai paslaptis, nes nemėgstu kalbėti apie nenuveiktus darbus. Juk dar nė darbai neprasidėjo, tik pasiruošimas jiems. Galiu pasakyti tik vieną – klipas bus dviem kalbomis.“

Grupės vokalistas pripažino, kad klipo kūrimas vien tik internetui – nėra prabanga. Su šiuolaikinėmis technologijomis viskas yra įmanoma, o grupei „Biplan“ turėti dainos vaizdo klipą – garbės ir prestižo reikalas.

„Kokybiškus ir įdomius vaizdo klipus dabar ne taip ir sudėtinga „gaminti“. Šiuolaikinė technika tai leidžia. Gabūs žmonės klipą gali sumontuoti ir iš nieko. Mes, aišku, planuojame daryti profesionalų, o ne mėgėjišką muzikinį vaizdo klipą. Aš manau, kad mes galime sau tai leisti ir tai – grupės prestižo reikalas“, – besijuokdamas, tačiau užtikrintai kalbėjo Maksas.

Gerbėjams, laukiantiems grupės „Biplan“ klipo pasirodymo, siūlome pasiklausyti dainą „Plius/Minus“:

VIDEO: Biplan Plius/Minus Viskas Bus Gerai Live@BiplanStudija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius