-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 06

Grupė „Bjelle“ pristato pirmąjį vaizdo klipą: „Dabar, kaip po pirmos tatuiruotės, norisi dar ir dar“

Grupė „Bjelle“ ir jos lyderė Raminta Naujanytė-Bjelle gerbėjams pristato dvi naujienas: dainą ir pirmąjį savo vaizdo klipą „Kalbantis žaislas“. Šia proga trečiadienį specialų vakarą bičiuliams surengusi grupė 15min sakė, kad norėjosi atšvęsti pirmojo klipo gimimą.
Bjelle
Raminta Naujanytė / Manto Reimerio nuotr.
Temos: 2 Muzika Bjelle

Dainai „Kalbantis žaislas“ muziką parašė pati Raminta Naujanytė, žodžių autorius – Vainius Bakas. Raminta 15min sakė, kad dainą „Kalbantis žaislas“ sukūrė maždaug prieš metus.

„Šia daina noriu visiems pasakyti, kad didžiausia nuodėmė gyvenime yra – baimė. Dalis žmonių gyvena su tūkstančiais taisyklių, normų, prisigalvoja, ką galima daryti, ko ne. Nusprendžia, užsibrėžia savo galimybių ribas ir jų neperžengia. Daina primena, kad neužsižaistume, neužsisapnuotume tame primestame pasaulyje ir susikurtume savąjį“, – atviravo R.Naujanytė, 2016 metais subūrusi grupę, kurią pavadino savo sceniniu vardu Bjelle.

„Bjelle“ dainos ir klipo „Kalbantis žaislas“ pristatymo akimirkos – galerijoje:

Sukurtai dainai norėjosi ir vizualios išraiškos – vaizdo klipo. Jo idėjos autorė – režisierė Akvilė Kavaliauskaitė, kuri su komanda „Decent Films“ prieš metus atėjo į Bjelle koncertą ir susidomėjo jos kūryba. Grupę „Bjelle“ subūrusi jos lyderė sako, kad visiškai pasitikėjo režisierės sugalvota idėja, nesikišo į jos kūrybinį darbą.

Manto Reimerio nuotr./Akvilė Kavaliauskaitė
Manto Reimerio nuotr./Akvilė Kavaliauskaitė

„Prieš pat filmavimą susėdome su Akvile ir pasikalbėjome, kaip abi suvokiame šią dainą. Labai apsidžiaugiau, kad nuomonės sutapo. Rezultatas mane ir grupės narius labai nudžiugino, tai tarsi mini filmas, trumpa istorija. Gal net detektyvas“, – rezultatu džiaugėsi Raminta.

Klipas buvo filmuojamas Vilniuje, jame filmavosi grupės merginos ir 4 aktoriai.

Dainos vaizdo klipas trečiadienio vakarą pristatytas sostinės vyninėje „In vino“. Kodėl pasirinkta tokia vieta? Kaip sakė Raminta, nei daina, nei klipas su šia vieta neturi nieko bendra, tačiau norėjosi šventiškai, jaukiai, bet neįpareigojančiai paminėti, atšvęsti klipo gimimą. „Juk daugiau niekada nebebus pirmojo grupės vaizdo klipo!“ – 15min šypsojosi R.Naujanytė-Bjelle.

Pristačiusi pirmąjį klipą „Kalbantis žaislas“ atlikėja norėtų ir toliau savo dainas papildyti ir vaizdu. „Po pirmojo klipo, kaip po pirmos tatuiruotės – norisi dar ir dar. Idėjų naujiems klipams turim begalę, tikiuosi, kad nereikės laukti 10 metų iki kito pasirodymo“ , – apie kūrybines viltis kalbėjo „Bjelle“ lyderė.

Įvertinkite naująjį „Bjelle“ kūrinį:

VIDEO: Bjelle – Kalbantis žaislas (official video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius