Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 18

Grupė „Cats in Cosmos“ ketvirtadienį dovanoja nemokamą koncertą Vilniuje

Šį ketvirtadienį, 20 val. kultūros klube „Artistai“ vyks solinis grupės „Cats in Cosmos“ pasirodymas. Grupės nariai kviečia klausytojus jaukiai sutikti mažąjį savaitgalį viename iš Vilniaus senamiesčio barų.
„Cats in Cosmos“ / Ryčio Šeškaičio nuotr.
„Cats in Cosmos“ / Ryčio Šeškaičio nuotr.

„„Cats in Cosmos“ – roko grupė, kurios scenoje karaliauja dvi merginos, apsuptos patyrusių muzikos „vilkų““, – taip „Facebook“ renginio aprašyme yra pristatomas šis kolektyvas.

Nors grupė šių metų pavasarį švęs dar tik vienerių metų gimtadienį, tačiau visi „Cats in Cosmos“ nariai muzikos pasaulyje gyvena daugiau nei dešimtmetį.

„Vieni atkeliavo iš džiazo, kiti iš bliuzo, psichodelinio roko ir populiariosios muzikos visatų. Šiandien jie kuria kartu, eklektiškai įliedami savo patirtis į savitą roko muziką viziją, kurioje daug mistikos ir magijos“, – rašoma renginio paskyroje.

Grupė „Cats in Cosmos“ / „Vasaros terasa“ / Juliaus Griškevičiaus nuotr.
Grupė „Cats in Cosmos“ / „Vasaros terasa“ / Juliaus Griškevičiaus nuotr.

Pristatė išskirtinę koncertinę aprangą

Praėjusių metų rudenį grupė pristatė savo naują įvaizdį – katiniškus sceninius rūbus. Tai – kostiumo dizainerės Aistės Česnavičiūtės kurta kolekcija, išsiskirianti savo autentiškumu.

Grupės merginų suknelių spalvinė gama buvo išgauta naudojant batiką (dažymą ant audinio – red.), o kuriant ritmo grupės marškinėlius buvo pasitelkta tapybos ant tekstilės technologija.

Kadangi sceniniai rūbai buvo dažyti su fluorescentiniais dažais, todėl jie naujomis formomis atsiskleidžia ir tamsiuoju paros metu.

Aistės Česnavičiūtės kurta sceninė apranga grupei „Cats in Cosmos“/ Akimirka iš gyvo pasirodymo / J.Griškevičiaus nuotr.
Aistės Česnavičiūtės kurta sceninė apranga grupei „Cats in Cosmos“/ Akimirka iš gyvo pasirodymo / J.Griškevičiaus nuotr.

Debiutavo jaunųjų grupių konkurse

„Cats in Cosmos“ susikūrė praėjusių metų pavasarį, o pirmasis jų pasirodymas scenoje įvyko muzikinio „Tamsta klubo“ organizuojamame jaunų grupių konkurse „Garažas 2015“.

Šiam konkurse kolektyvas sėkmingai iškovojo kelialapį į finalą, kuriame jam atiteko įrašų kompanijos „Happy Street Records“ teikiamas prizas – muzikinis įrašas.

Vasarą sudalyvavę mini-miesto festivaliuose „Žibintas“ Vilniuje ir Kaune, rudenį kolektyvas ėmėsi kūrybinių darbų bei išleido singlą „Octarine“.

VIDEO: Garažas'15 CATS IN COSMOS (finalas)

Renginio nuorodą galite rasti čia.

Daugiau apie „Cats in Cosmos“ galite sužinoti apsilankę grupės „Facebook“ paskyroje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius