-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 28

Grupė „Kitava“ pristato kitaip sudainuotą naują, bet seną užstalės dainą

Grupė „Kitava“ pristato lengvumu ir saulėta nuotaika alsuojančią  dainą „Bars“. Kas tai?Kažkas naujo ir išieškoto, ar tiesiog šiems laikams pritaikyta iki skausmo visiems pažįstama daina su Kalėdų prieskoniu?
Grupė „Kitava“
Grupė „Kitava“ / Grupės archyvo nuotr.

„Mes esame tie absoliutūs, statistiniai sergantieji Kalėdomis (juokiasi). Ypač tomis, vaikystės Kalėdomis, kai mamos iki išprotėjimo virė, taisė, kepė. Tikriausiai šitos nostalgijos apimti, mes taip pat pabandėm šventėm iškepti kažką gražaus, šviesaus ir būtinai su prieskoniu, atėjusiu iš vaikystės“ – džiūgauja grupės lyderė Rasa Stoškuvienė.

„Kitavos“ prodiuseris prodiuseris Kęstutis Stoškus sako, kad daina gimė labai spontaniškai, dar vasaros pradžioje, skambinant havajietiškos muzikos akordus.

„Labai savaimingai atėjo lietuvių liaudies dainos “Bars, bars„ motyvas, kuris taip skaniai suskambo tame kontekste, kad jau ir nepaleido. Taip, tai kažkas naujo, nes daina savo lengvumu ir žaismingumu tiesiog nubloškia atgal į saulėtą vasaros laiką“, – kalbėjo K.Stoškus.

Pristatomai dainai žaismingumo ir kitoniško skambesio įneša Romo Trijonio įgrota „Pedal Steel guitar“. Naujoji daina „Bars“ yra dar vienas puikus grupės darbas, įrašinėjant naująjį albumą – „Laimingos dainos“.

VIDEO: Grupė „Kitava“ pristato lengvumu ir saulėta nuotaika alsuojančią  dainą „Bars“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius